Een Volkswagen bedrijfswagen nodig?

Altijd een flexibele oplossing.

Wij begrijpen dat je als ondernemer niet altijd dezelfde hoeveelheid opdrachten hebt. Je hebt te maken met seizoen pieken of je hebt net een grote nieuwe opdracht voor één of meerdere jaren binnengehaald. Een mooie nieuwe uitdaging die ook een nieuwe mobiliteitsbehoefte met zich mee brengt. Wat is handig en verstandig? Gelijk die mooie nieuwe Volkswagen bus of toch eerst tijdelijk een extra bus huren? Kortom het zou voor jou perfect zijn als je de inzet en de kosten van jouw nieuwe of extra bus goed kan afstemmen op jouw opdrachten. Hier helpen we je graag bij. 


Huur een Volkswagen bedrijfswagen 

(vanaf 1 dag t/m 12 maanden)

Ideaal als je een tijdelijk een extra bus nodig hebt en niet weet voor hoe lang. Of dit nu 1 dag of 356 dagen is. Wij begrijpen dat dit soms lastig inschatten is. Daarom is het mogelijk het voertuig per dag op te zeggen, lekker makkelijk. Heb je een bus op jouw werklocatie nodig? Geen probleem. Specifieke wensen? Er staan meer dan 1.300 Volkswagen Bedrijfswagens in het land via je eigen vertrouwde Volkswagen Bedrijfswagen dealer en onze verhuurpartner Euromobil voor je klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier.

Shortlease (vanaf 12 dag t/m 24 maanden)

Voor iedereen die voor minimaal 1 tot maximaal 2 jaar behoefte heeft aan een eigen bus voor de deur, zonder een forse financiële investering is Short Lease van Volkswagen Pon Financial Services een ideale oplossing. Deze optie bied je een mooie balans tussen flexibiliteit, zekerheid en lage maandlasten waarbij je volledig ontzorgt wordt. Kortom niet de zorgen en de lasten én wel het gemak en de lusten. Het financiële risico ligt 100% bij Volkswagen Pon Financial Services waardoor je als ondernemer je budget kan gebruiken voor de kernactiviteiten van jouw bedrijf.

(*) Optioneel kan je kiezen voor een lager eigen risico, vervangend vervoer en/of een tankcard. Standaard is jouw persoonlijke merkdealer je aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en banden. Je bedrijfswagen is dus altijd gegarandeerd in vertrouwde, professionele handen.

Financial lease

Slim vermogen opbouwen

Een eigen bus voor een scherp bedrag per maand en met de hoge toekomstige inruilwaarde bouw je gelijk een stuk eigen vermogen op.

Financial Lease is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil. Een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Een van de voordelen is de toekomstige inruilwaarde van je Volkswagen bedrijfswagen, waardoor je financial lease maandlasten fors omlaag gaan.

Hoe werkt dat? Bij een gewone financiering betaal je rente en aflossing over het hele bedrag. Financial Lease is speciaal afgestemd op de hoge restwaarde van je Volkswagen Bedrijfswagen. Daarom kan je een deel aflossingsvrij opnemen, dit deel noemen wij de ‘slottermijn’. Over dit deel betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten.

Operational lease

Zorgeloos op weg inclusief de beste service

Full Operational Lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. Heel begrijpelijk. Als ondernemer en wagenparkbeheerder ben je met Full Operational Lease verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. Voor een scherp en vast maandbedrag ben je 24 uur per dag, zeven dagen per week mobiel. Volkswagen Pon Financial Services draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van je wagenpark.

Comfortabeler leasen kan eigenlijk niet. Je weet exact waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Alles omtrent je bedrijfswagen en je wagenpark is in een keer perfect geregeld.


Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.