Wie zijn wij

Volkswagen Financial Services/ CarePort

Volkswagen Financial Services/CarePort biedt de automobilist een breed scala aan oplossingen op het gebied van financieren, verzekeren en leasen. In Nederland worden de producten in hoofdzaak aangeboden via de dealerorganisatie van de door Pon’s Automobielhandel geïmporteerde merken, te weten Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Porsche. Voor de verschillende merken zijn diverse financiële dienstenpakketten samengesteld. Zo kunnen op maat gesneden producten en totaaloplossingen worden aangeboden, geheel afgestemd op de mobiliteitsbehoefte van onze klanten.

Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings hebben in Nederland een joint venture, namelijk Volkswagen Pon Financial Services. Een lange naam voor een groep bedrijven waartoe ook Volkswagen Financial Services / CarePort behoren. Samen bestrijkt zij de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen, voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en kleinbedrijf en particulieren.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.