Schade

Omdat schade natuurlijk al vervelend genoeg is, helpen wij u graag weer snel op weg! We zorgen graag voor een positieve verassing als u met schade te maken heeft en kennen uw bedrijfswagen door en door. Bij inbrak of diefstal en al uw vragen over schadeherstel kunt ook bij ons terecht. Wilt u direct een schade melden? Bel dan met onze schadeafdeling via telefoonnummer 088-6680890. 

Schade melden (alleen uw bedrijfswagen heeft schade)

Wanneer alleen uw eigen bedrijfswagen schade heeft, wordt er in verzekeringstermen ook wel van eenzijdige schade gesproken. Dit kan bijvoorbeeld schade zijn door weer zoals storm of hagel, of schade omdat u bij het inparkeren per ongeluk een paaltje raakte. Bel dan met onze schadeafdeling via telefoonnummer 088-6680890 of vul direct het formulier in. 

Schade melden (er zijn anderen bij betrokken) 

Schade waar ook anderen bij betrokken zijn, wordt in verzekeringstermen vaak tweezijdige schade genoemd. In dit geval zijn er minimaal twee verkeersdeelnemers betrokken. Een voorbeeld hiervan is een aanrijding met een fietser of andere automobilist. Vul in dit geval altijd het Europees schadeformulier in.

Ruitschade: sterretje of vervanging.

Vaak kan een sterretje gerepareerd worden door middel van een harsinjectie. Dit is het geval wanneer de schade kleiner is dan een € 2 muntstuk. Wanneer u uw ruit met een harsinjectie laat repareren via de ruitenservice van Volkswagen bedrijfswagens, hoeft u geen eigen risico te betalen. Wanneer uw ruit vervangen moet worden geld er een eigen risico van maar € 65 wanneer u dit via uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat doen. Maak snel een afspraak met uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer om uw ruitschade te laten repareren.

Diefstal of vermissing

Wij raden u aan om bij diefstal of vermissing van uw bedrijfswagen direct aangifte te doen bij de politie. We hebben dit proces-verbaal namelijk nodig om met uw melding aan de slag te gaan.

Inbraak

Meld het direct bij de politie wanneer er in uw bedrijfswagen is ingebroken. Dit is belangrijk omdat wij een proces-verbaal nodig hebben om de schade af te handelen.

Zoek uw schadehersteller

U bent altijd verzekerd van service en kwaliteit met een verzekering van Volkswagen Bedrijfswagens. Schadeherstel vindt plaats bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Homepagina verzekering.

Bekijk alle dekkingen in het overzicht en maak zeker gebruik van onze extra voordelen.

Direct contact

Heeft u vragen over uw schade of wilt u deze direct melden? Bel ons gerust op 088-6680890.
Bel voor overige vragen met onze commerciële binnendienst 033-4791723.

Meer informatie over de verzekering.

Onze FAQ, polisvoorwaarden, overige informatie, contactinformatie en nog veel meer vind u hier.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.