Voordelen uitgelegd

1 jaar nieuwwaarderegeling.
De CarePort Plusverzekering biedt u standaard 1 jaar nieuwwaarderegeling. Na diefstal of total loss rijdt u dankzij deze regeling gewoon weg in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagens of een Volkswagen bedrijfswagen occasion van hetzelfde type en dezelfde uitvoering. 

Koopt u een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen?
Zolang de nieuwwaarderegeling van toepassing is, houden we zelfs rekening met een eventuele prijsverhoging van 15%.

Extra Premiebescherming.
Bij vrijwel alle verzekeraars loopt u na het claimen van schade nog eens extra financiële schade op doordat zowel uw WA- als casco premie verhoogd worden in de jaren daarop. Ook als er sprake is van eenzijdige schade, dus zonder tegenpartij. Dat vinden wij niet eerlijk. Daarom betaalt u bij ons in dat geval alleen méér casco premie, maar blijft de WA premie gelijk of daalt die zelfs. En dat scheelt u zomaar honderden euro’s.

Schadeherstel via uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer met 100% originele onderdelen.
Om uw Volkswagen bedrijfswagen weer in originele staat te herstellen, bent u bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan het juiste adres. Als geen ander bent u daar verzekerd van een vakkundige reparatie door specialisten die werken met 100% originele onderdelen. Nog een voordeel? Geen waardeverlies bij inruil van uw Volkswagen bedrijfswagen. Kortom, u gaat er in geen enkel opzicht op achteruit.

Aantrekkelijke kortingsregeling

Tweede bedrijfswagenregeling
Heeft u twee bedrijfswagens in uw bezit? U ontvangt dezelfde korting op de tweede bedrijfswagen als op de 1e verzekerde bedrijfswagen. Hierdoor kan de korting op uw premie oplopen tot maar liefst 75%.

Korting op premie door inbouw alarm
U ontvangt 5% korting op de casco premie als uw bedrijfswagen is voorzien van een VbV-SCM alarmsysteem met hellinghoekdetectie (voorheen SCM klasse 3 alarm) of een VbV-SCM voertuigvolgsysteem (voorheen SCM klasse 4 alarm) of een Lojack systeem. Wilt u nog meer korting ontvangen? Kies dan voor een VbV-SCM voertuigvolgsysteem met eigen identificatie (voorheen SCM klasse 5). U ontvangt dan maar liefst 10% korting op de casco premie.

Aanvullende zekerheid

Schadeverzekering inzittenden (SVI).
Uw inzittenden met hun bagage zijn met een SVI ook goed verzekerd. Ongeacht de schuldvraag is persoonlijke schade na een ongeval verzekerd, tot het maximale verzekerde bedrag van € 455.000. U kunt hierbij denken aan blijvende invaliditeit of arbeidsongeschiktheid. Hieronder vallen ook een kapotte bril of schade aan bagage na een ongeval. Kiest u voor de CarePort Plusverzekering? Dan is deze dekking standaard inbegrepen.

Ongevallen inzittendenverzekering.
Stel voor dat u of uw inzittende door een ongeval met de bedrijfswagen blijvend invalide wordt. En in het ergste geval overlijdt, dan wordt met een ongevallen inzittenenverzekering het verzekerde bedrag uitgekeerd.  Raakt de inzittende volledig invalide? Dan krijgt hij of zij honderd procent van het vooraf afgesproken bedrag. Bij gedeeltelijke invaliditeit keert de verzekering een percentage uit. Bij overlijden wordt het in de polis opgenomen bedrag uitgekeerd.

Verhaalservice (rechtshulpverzekering).
Als bij een verkeersongeval schade aan uw Volkswagen bedrijfswagen ontstaat door schuld van een ander, krijgt u rechtsbijstand voor het verhalen van die schade. Onder die schade vallen ook huurkosten voor een vervangende Volkswagen bedrijfswagen en schade aan persoonlijke bezittingen van u en uw inzittenden.

Rechtsbijstand voor motorrijtuigen (rechtshulpverzekering).
Naast de verhaalservice ontvangt u ook bijstand voor het verhalen van uw persoonsschade die is ontstaan zoals letselschade, smartengeld, gederfde inkomsten en juridische kosten. Raakt u betrokken bij een geschil in verband met het aanschaffen, onderhouden en vervangen van uw Volkswagen? Dan kunt u ook rekenen op juridische hulp.

Voorwaarden

Voorwaarden & dienstenwijzer
Download hier het digitale bestand van de polisvoorwaarden van de CarePort Basisverzekering en CarePort Plusverzekering. Daarnaast vindt u de dienstenwijzer en de Productwijzer Motorrijtuigenverzekering (WAM-Autoverzekering.)

CarePort Basisverzekering
CarePort Plusverzekering
Dienstenwijzer

Verzekeringskaarten
Download hieronder de Verzekeringskaarten van Volkswagen Bedrijfswagens.
Verzekeringskaart WA
Verzekeringskaart WA en beperkt casco
Verzekeringskaart WA en uitgebreid casco basis (all risk)
Verzekeringskaart WA en uitgebreid casco plus (all risk)
Verzekeringskaart Schadeverzekering Inzittenden (SVI)
Verzekeringskaart Rechtsbijstand

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het aanvragen van een CarePort Basisverzekering en CarePort Plusverzekering?
Klik op deze link (link toevoegen) om een berekening te maken en uw dekking te kiezen. In vijf eenvoudige stappen kunt u een CarePort Basisverzekering en CarePort Plusverzekering afsluiten.

Hoe kom ik aan mijn polis en groene kaart?
U ontvangt uw polis en groene kaart per post. Mocht u deze niet hebben ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice via verzekeren@volkswagenfinancialservices.nl of bel  met onze commerciële binnendienst via 033 479 17 23. 

Waar kan ik de polisvoorwaarden vinden van de CarePort Basisverzekering en CarePort Plusverzekering?
De polisvoorwaarden van de Volkswagen Bedrijfswagens verzekeringen kunt u downloaden.
CarePort Basisverzekering
CarePort Plusverzekering

Waar vind ik mijn aantal schadevrije jaren?
Uw huidige aantal schadevrije jaren zijn vaak terug te vinden op het polisblad van uw huidige bedrijfswagenverzekering. Ook kunt u het aantal schadevrije jaren opvragen bij uw huidige verzekeraar. Hiervoor kunt u eenvoudig telefonisch of per e-mail contact opnemen met de verzekeraar.

Wat is Roydata?
Roydata is een centrale database waar uw  schadevrije jaren in vermeld staan. Als u uw bedrijfswagenverzekering opzegt, zal uw verzekeraar de opgebouwde schadevrije jaren in dit systeem invoeren. Dit systeem wordt door ons gebruikt om te controleren of het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgegeven bij de aanvraag overeenkomt.

Ik ben nu leaserijder. Heb ik ook schadevrije jaren opgebouwd?
Als u nu in een leaseauto rijdt, kunt u de leasemaatschappij om een leaseverklaring vragen. Hierin staan uw opgebouwde schadevrije jaren. De geldigheidsduur van de leaseverklaring bedraagt één jaar.

U mag de leaseverklaring aansluitend gebruiken op de beëindiging van een eerdere bedrijfswagenverzekering. Op die manier kunt u de schadevrije jaren bij elkaar optellen. Hierdoor kunt u nog meer premiekorting krijgen. Er mag echter nooit een gat van langer dan één jaar tussen zitten.

Kan ik mijn dekking tussentijds aanpassen?
Een verzekering van Volkswagen Bedrijfswagens is makkelijk te wijzigen. U kunt wijzigingen telefonisch, schriftelijk of per e-mail aan ons doorgeven.
CarePort – Volkswagen Bedrijfswagens verzekering: CarePort Basisverzekering/ CarePort Plusverzekering
Postbus 1119
3800 BC Amersfoort
E-mail: verzekeren@volkswagenfinancialservices.nl
Tel: (033) 479 17 23

Ik ga mijn bedrijfswagen inruilen, wat moet ik nu doen?
Met één telefoontje is uw nieuwe of gebruikte Volkswagen bedrijfswagen verzekerd. Tel (033) 479 17 23.

Ik wil een tweede bedrijfswagen bij u verzekeren. Is dat mogelijk?
U kunt een tweede bedrijfswagen heel voordelig bij ons verzekeren. Wij houden namelijk rekening met de korting van uw eerste bedrijfswagen. Niet alleen de trekhaak, maar ook eventuele belettering, zijwandbekleding of uw schappensysteem wordt meegenomen. Hierdoor kan uw korting oplopen tot wel 75%. Neem contact op met één van onze medewerkers van Volkswagen Bedrijfswagens. Tel (033) 479 17 23

Zijn accessoires meeverzekerd?
Over de eerste € 2.000 aan accessoires betaalt u geen premie. U kunt natuurlijk wel een hoger bedrag aan accessoires verzekeren. U betaalt in dat geval alleen premie over het extra bedrag aan accessoires.

Contact

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder. Onze commerciële binnendienst is bereikbaar via telefoonnummer: 033-4791723.

Klachtenformulier

Wij vinden het erg belangrijk om een goede relatie te hebben met onze klanten. Bent u ergens niet tevreden over? Laat dit ons weten via onderstaand klachtenformulier, zodat wij dit kunnen aanpakken. Wij nemen de klacht in behandeling en laten u weten wanneer u een reactie van ons kunt verwachten.

Wie zijn wij?

De Volkswagen Bedrijfswagens verzekering, ofwel de CarePort Basisverzekering of Careport Plusverzekering, is een initiatief van CarePort. CarePort bemiddelt in verzekeringen voor zowel de particuliere als zakelijke rijder. Onze verzekeringsproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met en komen tot stand bij VVS Assuradeuren B.V.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.