Bedrijfswagen Leasen.

Zorgeloos op weg.

Volkswagen Bedrijfswagens Full Operational Lease biedt zakelijke rijders een complete en persoonlijke oplossing. Reparatie, onderhoud, verzekering, afschrijving en belasting. Wij nemen u alle mobiliteitszorgen uit handen. Voor een vast bedrag per maand profiteert u altijd van de beste zorg en persoonlijke service van uw Volkswagen Bedijfswagens dealer. Weten hoe een bedrijfswagen leasen werkt? Bekijk onderstaand filmpje.

Volkswagen Bedrijfswagens Full Operational Lease.

  • Persoonlijke service van de Volkswagen Bedrijfswagens dealer 
  • Alles onder één dak geregeld bij uw eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer
  • De beste zorg voor uw Volkswagen Bedrijfswagen
  • Altijd de beste dekking

CarePort  Full Operational Lease

Full operational lease is onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit is inclusief: afschrijving, rente, afleverkosten, all risk dekking, schadeverzekering inzittenden, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, APK, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, (inter)nationale pechhulp en optioneel kunt u kiezen voor vervangend vervoer, winterbanden en een brandstofpas.

Onderhoud, reparatie en banden

Uw eigen Volkswagen Bedrijsfwagens dealer is in alle gevallen uw vaste aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. U hoeft dus niet naar een ander, onbekend garagebedrijf om bijvoorbeeld de banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor herstel bij eventuele schade aan uw Volkswagen bedrijfswagen. Bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer is uw auto in professionele handen.

Dekking (all risk)

De verzekering bestaat uit een unieke all risk dekking die in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van uw Volkswagen bedrijfswagen dekt. U sluit hiermee elk financieel risico uit. Wanneer u schade hebt aan uw bedrijfswagen zorgen wij dat er schadesturing plaatsvindt.

Vervangend vervoer

Mobiliteit is voor u van groot belang. Daarom is het leasecontract optioneel te voorzien van vervangend vervoer. Dus wanneer uw Volkswagen bedrijfswagen voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar uw eigen dealer moet, dan krijgt u daar gedurende de reparatieperiode de beschikking over een vervangende Volkswagen bedrijfswagen.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.