Je hebt koeriersverzekeringen en je hebt Volkswagen Bedrijfswagens koeriersverzekeringen.

Als koeriersbedrijf rijd je de gehele dag rond om diverse pakjes of pakketten netjes op tijd bij je klanten te bezorgen. Je hebt vast al gemerkt dat het niet gemakkelijk is om een goede en betaalbare koeriersverzekering af te sluiten.

Bij Volkswagen Bedrijfswagens Financial Services is dit wel mogelijk. Wij zijn er van overtuigd dat jij als eigenaar van een Volkswagen bedrijfswagen extra zuinig bent op je bus.

Je hebt zelfs de keuze uit twee soorten all risk koeriersverzekeringen:

  • De CarePort Basisverzekering
  • De CarePort Plusverzekering

Benieuwd naar wat Volkswagen Bedrijfswagens voor jou kan betekenen?

Een offerte aanvragen is snel en gemakkelijk aangevraagd en geheel vrijblijvend. Neem contact op met je Volkswagen Bedrijfswagen dealer of bel Volkswagen Pon Financial Services 033-473 17 23. De offerte wordt per e-mail aan je verzonden en geeft direct helder inzicht in de prijs, dekking en polisvoorwaarden van de koeriersverzekering.Meest uitgebreide verzekering.

Wanneer je schade hebt, ervaar je meteen de voordelen van de meest uitgebreide ‘all risk’ Careport Plusverzekering. Je eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer repareert je Volkswagen bedrijfswagen met 100% originele onderdelen. Daarnaast heb je 1 jaar nieuwwaarderegeling en standaard schadeverzekering inzittenden (SVI).

Je komt voor deze verzekering in aanmerking als je voldoet aan de onderstaande voorwaarden:

  • Je rijdt als koerier voor: PostNL, GLS, Fedex, TNT, UPS, DPD, DHL of Sandd. (Andere partijen in overleg)
  • Je Volkswagen bedrijfswagen is gekocht bij een officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer
  • Als aanvrager/bestuurder ben je ouder dan 25 jaar
  • Je bent als aanvrager, eigenaar van de Volkswagen bedrijfswagen

Schadeherstel via uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer met 100% originele onderdelen.

De Volkswagen Bedrijfswagens dealer herstelt uw  bedrijfswagen snel en vakkundig met 100% originele onderdelen. Uw voordeel: geen waardeverlies bij inruil.

1 jaar nieuwwaarderegeling.

De CarePort Plusverzekering biedt u standaard 1 jaar nieuwwaarderegeling. Na diefstal of total loss rijdt u dankzij deze regeling gewoon weg in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen van hetzelfde type en dezelfde uitvoering. 

Unieke extra premiebescherming.

Bij andere verzekeraars betaalt u bij eenzijdige schade zowel meer WA- als casco premie in de jaren daarop. Dat vinden wij niet eerlijk. Bij ons betaalt u in dat geval alleen méér casco premie en de WA premie blijft gelijk.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.