Brandbox

Starten in een écht betrouwbare bus?

Dat kan voordelig en zonder risico’s.

Volkswagen Bedrijfswagens maakt starten in een échte bedrijfswagen mogelijk. Zonder dat u veel startkapitaal nodig hebt en zonder risico’s. Want ondernemers nemen al risico genoeg. Hieronder alle voordelen voor starters.

Start- en groeiadvies.
Ons advies aan u.
U krijgt professioneel mobiliteitsadvies van de Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zo adviseren wij u deskundig over nieuwe en gebruikte wagens, duurzaamheid en fiscale zaken rondom uw wagenpark.

Das WeltAuto.
Occasions met zekerheid.
Onze Das WeltAuto occasions zijn altijd merkdealer onderhouden, op 130 punten gecontroleerd en goedgekeurd. Daarnaast altijd optisch in topconditie (geen krasjes of deukjes) en met passende mobiliteitsservice.

Economy Service.
Voordelig onderhoud.
Het onderhoud van uw bedrijfswagen is belangrijk. Met onze Economy Service bent u veilig onderweg en bespaart u op de onderhoudskosten van uw bedrijfswagen.

Gratis extra garantie.
Een occasion met zekerheid.
U krijgt 12 maanden garantie op uw Das WeltAuto. En daar betaalt u niks extra voor. Zo kunt u zonder zorgen op weg.

Om- en inbouw naar wens.
Exact wat u nodig heeft.
Elke ondernemer heeft zo zijn eigen behoeften waar het gaat om inrichting van zijn bedrijfswagen. Wij zijn experts in het inrichten van uw bedrijfswagen en passen uw auto graag aan uw wensen aan.

Welkomstcheck.
Occasion van Niet-VW dealer?
U heeft uw bedrijfswagen niet bij de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer gekocht? Wij zorgen voor zekerheid, met een compleet overzicht van de staat van uw auto.

Financial Lease.
Zeker een goede inruilwaarde.
Nu al zekerheid op een goede inruilwaarde voor uw bedrijfswagen in de toekomst? Dat hebt u met Financial Lease van Volkswagen Bedrijfswagens. Zo bent u zorgeloos mobiel. 


Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.