Het Start- en groeiadvies: onze experts voor u aan het werk.

Net begonnen of toe aan de volgende stap? Wij helpen u slim op weg.

Een eigen onderneming van de grond krijgen is niet niks. Zowel voor starters als voor ondernemingen die op het punt staan om door te groeien, is het Start- en groeiadvies van Volkswagen Bedrijfswagens dé manier om vanaf de start de beste keuzes te maken ten aanzien van bedrijfswagens.

Onze experts kijken samen met u naar uw wensen en behoeften en zorgen dat u vanaf de start kostenefficiënt in uw wagenpark investeert. Door onze speciale voordelen voor starters is er vaak meer mogelijk dan u denkt. 

Starten: klein startkapitaal en toch in een échte bus.

U bent startend ondernemer met grote ambities. Tijdens het Start- en groeiadvies kijkt u samen met onze experts naar uw mobiliteitsbehoefte en helpen wij u op weg naar succes. Ook met een klein startkapitaal kunnen we u van dienst zijn.

Groeien: zonder zorgen over uw wagenpark.

In uw groeiende onderneming krijgt u te maken met nieuwe uitdagingen. Zoals het uitbreiden van uw wagenpark. Onze experts denken tijdens het Start- en groeiadvies met u mee over uw specifieke mobiliteitsbehoefte. Van de keuze voor een voertuig tot financiering en wagenparkbeheer.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.