Volkswagen dealer.

AutoArena Venray

Route

Keizersveld 85
5803 AP VENRAY
Tel: 0478-551300
Fax: 0478-585696
venray@autoarena.nl

AutoArena Groep is hét aanspreekpunt voor alle autozaken in de regio Noord- en Midden Limburg. Van verkoop, onderhoud, reparatie, verhuur en leasing tot financiering, verzekering en schadeherstel.

De complete groep bestaat uit de dealerbedrijven AutoArena met Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagen vestigingen in Venlo, Venray en Panningen. Tevens behoort de eigen leasemaatschappij ArenaLease en de verhuuronderneming ArenaRent in Venlo tot de groep. Daarnaast zijn een tweetal universele autoschadeherstelbedrijven gevestigd in Venlo en Venray.

Bij de ambitieuze onderneming werken inmiddels 170 gemotiveerde medewerkers. Een hecht team dat zich dagelijks inzet om optimale mobiliteit te garanderen. De klant op 1 zetten, oftewel tevreden klanten, is een van onze belangrijkste doelstellingen.

Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom voor een bezoek aan onze vestigingen. AutoArena in Venray is een gespecialiseerde Volkswagen Bedrijfswagens servicevestiging. Arena BedrijfswagenCenter in Venlo is gespecialiseerd in Volkswagen Bedrijfswagens, voor zowel sales als service. Tevens kunt u hier terecht voor de aankoop van gebruikte Volkswagen Bedrijfswagens. De vestiging in Venray is een gespecialiseerde Volkswagen Bedrijfswagens servicevestiging.

De complete mobiliteit is bij AutoArena in goede handen!

Overige vestigingen: VENLO, PANNINGEN

Openingstijden showroom
ma - vr
08:30 - 18:00
za
09:00 - 17:00
zo
Gesloten
Openingstijden werkplaats
ma - vr
08:00 - 18:00
za
09:00 - 12:15
zo
Gesloten

Speciale openingstijden

magazijn ma t/m vrij: 08.00 - 18.00 uur za: 09.00 - 12.15 uur

Bedrijfswagens licenties

  • Onderhoud
  • Voorkeurselectie occasions

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.