Brandbox

Elke dag méér gedaan krijgen met grote veelzijdigheid. Even voorstellen: de Crafter Load-Assist, waarmee u profiteert van alle voordelen van een behendige Crafter Bestelwagen, aangevuld met een vernuftige laad- & loshulp (achter de carrosserie bevestigd). Ideaal voor ondernemers in goederenvervoer die soms een laadlift nodig hebben (maximaal 500 kg hefvermogen) en moeten werken op plekken met beperkte ruimte. Denk aan servicediensten, evenementen-support tot aan witgoed of pakketten rondrijden. De laadlift omvat de helft van de voertuigbreedte, zodat de laadruimte via de andere achterdeur bereikbaar blijft. Optioneel kan het plateau slim worden uitgebreid met een uitklapbaar platform.

NB: Deze toepassingen zijn niet meer mogelijk op de getoonde Crafter, maar wel op de nieuwe Crafter.

Slimme laadlift.

De slimme laadlift wordt onafhankelijk van de carrosserie bevestigd. De kleinste Crafter-uitvoering, de Crafter 30 met een maximaal GVW van 3000 kg, is hiervoor dus al geschikt. Het dak heeft dan hoogte 1 en de wagen heeft een korte wielbasis. De eenvoudig te bedienen laadlift beschikt over een hefvermogen van 500 kg.
De laadruimte is gelijk aan die van het basisvoertuig omdat de lift zich achter de deuren bevindt.

  • Geschikt voor Crafter 30 L1H1 tot Crafter 50 L3H2
  • Hoogte vanaf H1 tot H2 en wielbasis vanaf L1 tot L3
  • Laadvermogen vanaf 950 tot 2.600 kg
  • Inhoud gelijk aan standaard voertuig

Gemakkelijk vervoeren.

Voor incidentele zware vervoersklussen biedt de Load-Assist dé oplossing. Chauffeurs ondervinden het grootste gemak van de handige laad- & loshulp; het versmalde hefplateau (optioneel uitklapbaar) kan maximaal 500 kg aan.

Twee achterdeuren.

De Crafter Load-Assist heeft ondanks de laadlift gewoon twee deuren aan de achterkant. Uw lading is altijd via één van deze twee achterdeuren bereikbaar, omdat de laadlift zodanig slim aan de achterzijde is gemonteerd dat deze alleen wordt gebruikt indien nodig. 

Klein rijbewijs voldoende.

Uiterst praktisch: de Load-Assist is compact en dus eenvoudig te besturen in drukke en smalle stadsstraten. Ook prettig: iedereen met een klein rijbewijs mag rijden in de Crafter Load-Assist. Het laadvermogen varieert (afhankelijk van de uitvoering) tot maximaal 2500 kg.

Geïnteresseerd in de Crafter Load-Assist?

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.