Brandbox

Elke dag méér gedaan krijgen met grote efficiency. Even voorstellen: de Crafter CityBOX, ook wel bekend als de Crafter bakwagen. Meerdere meubels snel bezorgen? Wasmachines en vaatwassers ophalen? Een nieuwe keuken onbeschadigd afleveren? Vele verhuisdozen meenemen? Voor ondernemers in goederenvervoer die vaak volumineuze, relatief lichte voorwerpen vervoeren, biedt de slimme CityBOX unieke voordelen. Door de sterke lichtgewicht opbouw profiteer je volop van effectieve laadruimte en bespaar je structureel brandstof. De CityBOX is standaard voorzien van een 750 kg laadlift die de gehele achterkant afsluit; deze is ook ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer.

NB: Deze toepassingen zijn niet meer mogelijk op de getoonde Crafter, maar wel op de nieuwe Crafter.

Efficiënte laadruimte.

De Crafter CityBOX of bakwagen biedt je ongekend veel ruimte. Je hebt namelijk geen last van wielkasten en je kunt jouw lading langs hoge, rechte wanden plaatsen. De Crafter CityBOX is verkrijgbaar in diverse lengtes en hoogtes met een minimale inhoud van 3.6 x 2.11 x 2.20 m = 16.7 m3 en een maximale inhoud van 4.7 x 2.11 x 2.32 m = 23 m3 (binnenmaat is in meters L x B x H). Afhankelijk van de uitvoering heb je 17,6 m3 tot 23 m3 tot jouw beschikking.


Lat-om-lat.

Standaard heeft de laadruimte een sterke lat-om-lat betimmering. Het beschermt de binnenzijde van de bus én biedt handige bevestigingspunten voor uw lading.

Betonplex laadvloer.

De laadvloer is gemaakt van oersterk betonplex met een slijtvaste bovenlaag.

Schoprand.

De laadruimte is uitgerust met een sterke schoprand. Eventuele beschadigingen van de bus kan je hiermee beperken.

Sterke, brede laadlift.

Prettige gedachte: er hoeft nooit op een kilo meer of minder te worden gekeken. De sterke, brede laadlift is beschikbaar met 750 kg hefvermogen en met een Crafter 50 als basisvoertuig heeft de lift zelfs 1000 kg hefvermogen. Bekijk hier alle opties voor de CityBOX.

Gemakkelijk in- en uitladen.

Alles kan eenvoudig in- en uitgeladen worden. Van rolcontainer tot Euro pallet, alles past op de laadlift en wordt moeiteloos naar boven of beneden verplaatst.

Zijdeur voor kleinere zaken.

De laadruimte wordt veilig afgesloten door de laadlift, die wel altijd in z’n geheel geopend of gesloten moet worden. Optioneel is daarom een zijdeur mogelijk; handig voor kleinere zaken.

Klein rijbewijs voldoende.

Chauffeurs zijn van alle gemakken voorzien, zowel in de cabine als in de praktische laadruimte. Ook prettig: een groot/ vrachtwagenrijbewijs is niet nodig voor chauffeurs. Iedereen met een klein rijbewijs mag rijden in de Crafter CityBOX. Het laadvermogen varieert (afhankelijk van de uitvoering) tot maximaal 990 kg.

Geïnteresseerd in de Crafter CityBOX?

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.