Brandbox

Elke dag méér gedaan krijgen met grote flexibiliteit. Even voorstellen: de Crafter Cargolifter, vanwege zijn middelhoge dak ideaal voor ondernemers in goederenvervoer die vaak werken met zware ladingen op plekken met beperkte ruimte. Diverse rolcontainers of gewichtige kratten op pallets afleveren? Die prachtige piano schadevrij bezorgen? Snel een partij witgoed of bruingoed vervoeren? Geen probleem. De Cargolifter biedt een opvallend hoog laadvermogen (tot 2500 kg) en is standaard voorzien van een 500 kg laadlift die de gehele achterkant afsluit en ook ideaal is voor laden en lossen met een palletwagen of rijdende container. De praktische standaard zijdeur is perfect voor kleine pakketten.

NB: Deze toepassingen zijn niet meer mogelijk op de getoonde Crafter, maar wel op de nieuwe Crafter.Grote ladingen.

De Crafter Cargolifter kan grote ladingen aan, maar is toch klein en compact. U rijdt zodoende soepel en schadevrij door de stad en u kunt eenvoudig parkeren.


Krachtige lift. Hoog dak.

Een Crafter Bestelwagen ombouwen tot een versie met de krachtige Cargolifter vereist minimaal de Crafter 35-uitvoering (met een maximaal GVW van 3500 kg). Het dak is dan minimaal middelhoog (hoogte 2) en de wielbasis middellang. De eenvoudig te bedienen laadlift heeft een hefvermogen van 500 kg.
Basisvoertuig is voorzien van een middelhoog dak en een wielbasis van 3.665 mm of 4.325 mm. De Crafter 50 L3H2 Cargolifter heeft een opvallend hoog laadvermogen tot 2.500 kg.

  • Geschikt voor Crafter 35 L2H2 tot Crafter 50 L3H2.
  • Mogelijk op hoogte H2 en wielbasis L2 tot L3
  • Laadvermogen vanaf 1.250 tot 2.500 kg
  • Inhoud vanaf 11 m3 tot 14 m3 (binnenmaat)

Eenvoudig in- en uitladen.

Elke dag opnieuw kan alles eenvoudig in- en uitgeladen worden. Van rolcontainer tot palletwagen, uw lading past altijd op de makkelijk te bedienen laadlift en wordt moeiteloos naar boven of beneden verplaatst.

Handige schuifdeur.

De laadruimte wordt veilig en volledig afgesloten door de laadlift. Is de lift gesloten, dan is de laadruimte tóch snel benaderbaar via de handige standaard schuifdeur aan de zijkant.


Klein rijbewijs voldoende.

Chauffeurs zijn van alle gemakken voorzien. Grote pakketten zijn geen probleem met de cargolift, en kleinere zaken laadt u snel in en uit via de handige standaard schuifdeur. Ook prettig: iedereen met een klein rijbewijs mag rijden in de Crafter Cargolifter. Het laadvermogen varieert (afhankelijk van de uitvoering) tot maximaal 1250 kg.

Geïnteresseerd in de Crafter Cargolifter?

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.