Carrosseriebouw van Volkswagen Bedrijfswagens. 

Maatwerk in carrosseriebouw is een dienst die voor ons niet meer dan vanzelfsprekend is. We doen er namelijk iedere dag alles aan om jou te helpen bij de aankoop van de perfecte bedrijfswagen. Bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw is mogelijk op de Caddy, Transporter, Amarok en Crafter. Profiteer van de expertise van onze carrosseriebouwers en rijd straks gegarandeerd in een wagen die voldoet aan jouw bedrijfswensen. Voor iedere branche, voor ieder bedrijf leveren onze gecertificeerde ombouwpartners jouw ideale bedrijfsbus. Lees meer over de verschillende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een open laadbak, een Kipper of een Solar koelwagen die koelt op zonne-energie.

Kies voor de ruimte van een open laadbak.

Ieder bedrijf heeft eigen ideeën over de ideale bedrijfswagen. Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen, omdat je ze nodig heeft voor jouw werk in de bouw kies dan voor een robuuste bedrijfswagen met open laadbak. Bij Volkswagen is de open laadbak multifunctioneel en voor veel klussen geschikt.
De Crafter Rolstoelvervoer.

Een rolstoelbus die zijn gelijke niet kent: dát is met recht de Crafter met rolstoeluitvoering. Met de grootste zorg ontwikkeld voor ouderen- en gehandicaptenvervoer, en daarom voorzien van alle gemakken die jou en jouw passagiers elke dag van het juiste comfort voorzien.
De Crafter CityBOX. Groot in efficiency.

Voor ondernemers in goederenvervoer die vaak volumineuze, relatief lichte voorwerpen vervoeren, biedt de slimme CityBOX unieke voordelen. Door de sterke lichtgewicht opbouw profiteer je volop van effectieve laadruimte en bespaar je structureel brandstof.

Optimaal koelen dankzij de zon.

Vind je het belangrijk om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen? Maak dan kennis met het Solar koelsysteem die geschikt is voor het koelen van de Caddy, Transporter en Crafter. Ontdek jouw Solar koelwagen.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.