Onderweg verbonden. Met Car-Net.

Inloggen Klantenportal

Car-Net

De mobiele online diensten van Volkswagen Bedrijfswagens.

De mobiele online diensten van Volkswagen Bedrijfswagens helpen u nog vlotter op weg dankzij de juiste en altijd actuele informatie. Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden om u altijd verbonden te houden. Ontdek de verschillende diensten en mogelijkheden.

Guide & Inform.

Met de Guide & Inform1 diensten van Car-Net bent u beter geïnformeerd tijdens het rijden. Ontvang interessant nieuws tijdens uw zoektocht naar een spannende bestemming of vind direct een beschikbare parkeerplaats. Maar dat is lang niet alles dat Guide & Inform te bieden heeft. U vindt hier een overzicht van alle services.

App-Connect.

App-Connect - drie innovaties die uw smartphone verenigen met het touch screen van uw infotainmentsysteem: de Mirrorlink™ apps, het nieuwe CarPlay™ van Apple en in de toekomst ook Android Auto™ van Google. Zo is Volkswagen de eerste autofabrikant die u in staat stelt uw auto met een van deze drie besturingssystemen te verbinden.

Car-Net
Wilt u zich aanmelden voor Car-Net, dat kan via het klantenportaal. Ook het beheren en instellen van de mobiele online diensten van Car-Net kunt u in het klantenportaal.

Car-Net is beschikbaar op onderstaande modellen

Caddy

Transporter

Crafter

Amarok

Technische voorwaarden

Met één van de volgende apparaten kunt u Car-Net gebruiken in uw bedrijfswagen. Beide apparaten ondersteunen Apple CarPlay™ en MirrorLink en in de toekomst ook Android Auto™.


Het radiosysteem ‘Composition Media’.

U kunt het optionele Car-Net App-Connect gebruiken door uw smartphone middels een USB-aansluiting met uw bedrijfswagen te verbinden.  Externe apparaten kunnen ook worden aangesloten via Bluetooth of AUX-IN. Het 6,33 inch-touchscreen van de radio beschikt over een naderingssensor waarmee het keuzemenu verschijnt zodra een hand nadert wanneer uw hand nadert. De geïntegreerde cd-speler speelt audio-cd‘s, MP3‘s en WMA-bestanden af. Een SD-kaartlezer biedt toegang tot nog meer kaartmateriaal of muziek. 


De navigatiesystemen ‘Discover Media’ en ‘Discover Media Plus’.²

Als u gebruik wilt maken van Car-Net Guide & Inform, kunt u voor één van deze navigatiesystemen kiezen: ‘Discover Media’ en ‘Discover Media Plus’² bieden de technische highlights van het radiosysteem ‘Composition Media’, aangevuld met een navigatiefunctie met 2D- en 2,5D-kaartweergave, een tweede SD-kaartlezer alsmede alle features om gebruik te kunnen maken van de mobiele onlinediensten van Car-Net.

Verbindingstechnologieën

Er zijn drie mogelijkheden om heel eenvoudig een internetverbinding tot stand te brengen voor uw auto.


WLAN

Voor Guide & Inform.

Verbindt de navigatiesystemen ‘Discover Media’ en ‘Discover Media Plus’ via de mobiele hotspot van uw smartphone met het internet. Benodigd: een mobiel telefoonabonnement met een toereikend datavolume. 


UMTS CarStick

Voor Guide & Inform.

De UMTS CarStick maakt gebruikt van een afzonderlijke simkaart³ voor het creëren van een eigen WLAN-hotspot die niet afhankelijk is van de smartphone-verbinding. Alleen leverbaar voor het navigatiesysteem ‘Discover Media’.


USB-kabel.

Voor App-Connect.

Verbindt uw smartphone en uw radio- of navigatiesysteem met behulp van een geschikte USB-kabel om Car-Net App-Connect te gebruiken. Deze kabel wordt bij de meeste smartphones meegeleverd.


1 Guide & Inform is de eerste drie jaar gratis. De drie jaar kosteloze gebruiksperiode begint met de registratie dan wel aanmelding in het Car-Net klantenportal. Daarnaast is er de mogelijk om tegen betaling gebruik te blijven maken van deze services. Om gebruik te kunnen maken van de Guide & Inform services, dient u zich te registreren in het Car-Net klantenportal.
Alleen in een pakket leverbaar voor de modellen Multivan Comfortline en Multivan Highline.
Deze simkaart wordt niet meegeleverd en is verkrijgbaar bij een mobiele provider. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. 

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.