Brandbox

Voor elk transportbedrijf de perfecte bedrijfswagens.

Verhuisservice of koerier: u kunt altijd vertrouwen op uw Volkswagen.

Of u nu al jaren uw eigen transportbedrijf leidt, of u bent als ZZP’er net begonnen aan een koeriers loopbaan; u moet altijd kunnen vertrouwen op de bedrijfswagen. Binnen de transport & logistiek branche is mobiliteit namelijk cruciaal: elke lading dient intact en op tijd bezorgd te worden, maar dit wilt u tegen een zo concurrerend mogelijk tarief doen. Of het nu gaat om een expresbestelling binnen de stadsregio of een verhuisservice met de bestemming over de grens. Continue inzetbaarheid en een zo gunstig mogelijk brandstofverbruik gaan dan ook hand in hand met de bedrijfswagens van Volkswagen. Daarbij komt u (of uw chauffeur) graag met een glimlach aan, in een representatieve bedrijfswagen die comfort koppelt aan goede rijeigenschappen. Al uw eisen en wensen komen samen in de oplossingen van Volkswagen Bedrijfswagens, dé mobiliteitspartner in transport en logistiek.

Waarom uw branchegenoten Volkswagen rijden.

P&P Transport.

Piet Laus van P&P Transport rijdt al 10 jaar in een Volkswagen Caddy. Dit is zijn vijfde Caddy op rij. “Als er een reden is voor een logistiek bedrijf om een Caddy te gaan rijden, dan is dat de betrouwbaarheid en het diesel verbruik”. Benieuwd naar de ervaringen van Piet Laus? Bekijk het filmpje. Vervoersoplossingen voor de transport & logistiek sector.

Van Cargolifter tot koelwagen, van Crafter Load-Assist tot de Logistics Edition, wij bieden u altijd de beste oplossingen voor uw logistieke bedrijf, dankzij onze maatwerk bedrijfswagens.  Maatwerk op basis van uw mobiliteitswensen en uw specifieke functie in de transport & logistiek is onze specialiteit. Zo maken wij voor u het kiezen van de perfecte bedrijfswagen zo gemakkelijk mogelijk. En daarmee ook uw dagelijks werk.

Crafter Cargolifter.

Groot in flexibiliteit. Laadlift met 500 kg hefvermogen én schuifdeur.

Crafter CityBox.

Groot in efficiency. Laadvermogen maximaal 990 kg; geschikt voor klein rijbewijs.

Crafter Load-Assist.

Groot in veelzijdigheid. Slimme laadlift, deuren bereikbaar.

Crafter Logistics Edition.

Maatwerk in Logistiek. Geschikt voor o.a. DHL, Sandd, PostNL.

Caddy Koelwagen.

Gekoeld transport van uw verse goederen.

Transporter Koelwagen.

Gekoeld transport van verse goederen.

Caddy Solar Koelwagen.

Continue koeling, zonder extra brandstof verbruik. Maximale MIA en VAMIL.

Transporter Solar Koelwagen.

Continue koeling, zonder extra brandstof verbruik. Maximale KIA en WIA.

Accessoires voor de transport & logistiek branche.

Ons ruime aanbod accessoires geeft de persoonlijke touch die u zoekt qua interieur of exterieur meer dan waar. Of u nu op zoek bent naar nóg slimmere opbergruimtes, extra comfort, aanvullende bescherming of multi-media-oplossingen; uw Volkswagen bedrijfswagen wordt tot in de kleinste details afgestemd op uw wensen en werkwijze. Bekijk hier alle accessoires.

Trekhaak

Maakt u voor het vervoer van extra materiaal gebruik van een aanhanger? Laat dan een perfect op uw bedrijfswagen afgestemde vaste of afneembare trekhaak monteren, inclusief 7- of 13-polige kabelset.

Car Electronics

Om het comfort- en veiligheidsniveau van uw bedrijfswagen verder te verhogen, kunt u de standaarduitrusting verrijken met onder andere moderne radio- en navigatiesystemen, het gemak van handsfree bellen en een achteruitrijcamera.

Voertuigvolgsysteem

Door het klasse 3 alarm van uw bedrijfswagen te koppelen aan een voertuigvolgsysteem, vergroot u de kans op opsporing na diefstal. Deze combinatie voldoet met een geldig diefstalopvolging abonnement aan de SCM/VbV alarmklasse 5, wat u een interessante korting kan opleveren op de premie van uw bedrijfswagenverzekering.

Laadruimtebescherming

Om transportschade aan zowel uw bedrijfswagen als de lading te voorkomen, kiest u voor laadruimtebescherming. Voor elk type en model is een perfect passende oplossing beschikbaar.

Inrichting

Als u dagelijks met gereedschap en onderdelen onderweg bent, kunt u niet zonder een slim ingerichte mobiele werkplek. Met het veelzijdige Aluca systeem richt u de laadruimte van uw bedrijfswagen precies in zoals u dat wilt. Dankzij de soepel lopende laden (met veiligheidsstop) heeft u altijd alles snel en overzichtelijk binnen handbereik.

Signalering

Als u veel werkzaamheden op of langs doorgaande wegen verricht, draagt een bedrijfswagen met goede signaleringsverlichting bij aan de veiligheid. Dankzij de moderne en flexibele LED technologie is deze verlichting eenvoudig op uw specifieke behoefte af stemmen.

Laadruimte diefstalpreventie

Op een opengebroken bedrijfswagen zit u niet te wachten. U kunt dit voorkomen met bijvoorbeeld het Bull Lock trekhaakslot, dat het onmogelijk maakt om de achterklep of -deuren te openen. Ook kunt u het alarmsysteem van uw bedrijfswagen laten uitbreiden met een extra sensor in de laadruimte.
1/1

Waarom uw branchegenoten Volkswagen rijden.

VGL Logistics.

Pieter van Gompel is eigenaar van het bedrijf Van Gompel Logistics. “Voor ons is de kilometer kostprijs heel belangrijk omdat wij in de transport met hele kleine marges werken. Met VGL Ecodrive hebben we ook de brandstof besparingscoach en daaruit blijkt dat Volkswagen de zuinigste is op dit moment.” Benieuwd naar het hele verhaal? Bekijk het filmpje.
Het zal duidelijk zijn voor u als professional - van verhuizer, koerier, logistiek manager tot andere transportsector-specialist: met Volkswagen Bedrijfswagens wordt echte service leveren voor u nog eenvoudiger. Het uiteindelijke resultaat? U bent elke dag tevreden en uw klanten nog veel meer.

Benieuwd naar uw vervoersoplossing?

Samen onderweg naar een nog mooier bedrijf.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.