Brandbox

Volkswagen Bedrijfswagens

Altijd op tijd met uw gereedschap ter plaatse.

In uw branche gaat service veel verder dan een glimlach. Vaak hangt de bedrijfscontinuïteit van uw klanten ervan af. Daarom willen zij snel en goed worden geholpen, wat betekent dat u en uw collega’s altijd snel ter plaatse moeten zijn. Om direct de vereiste werkzaamheden uit voeren, of dit nu gaat om installatie, reparatie of onderhoud. Dit vraagt om betrouwbare bedrijfswagens, met krachtige en toch zuinige motoren. En een slim ingerichte mobiele werkplaats om uw werk efficiënt te kunnen uitvoeren. Daarom kiest u voor de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens, als dé mobiliteitspartner die begrijpt waar de wereld van service om draait.

Vervoersoplossingen voor úw branche

De Caddy.

De Caddy biedt u vele mogelijkheden voor betrouwbaar en comfortabel vervoer naar uw klus. En door de grootste laadruimte in zijn klasse heeft u altijd voldoende ruimte voor uw lading.

De Caddy Maxi.

De Caddy Maxi biedt extra ruimte voor uw lading. Ook kunt u de Caddy Maxi eenvoudig ombouwen tot uw mobiele werkplaats.

De Caddy Signalering.

Veilig werken op uw klus gaat voor alles. Daarom kunt u uw Caddy ook inzetten om uw werkgebied te signaleren en zo veiliger te werken. En daarbij is de ruime laadruimte en de mogelijkheid tot het vervoeren van 5 personen van de Caddy mooi meegenomen. 

De Crafter Pick-up 4Motion.

Om uw diensten in elk terrein te kunnen verlenen is er de Crafter Pick-up 4Motion. Door zijn versterkte chassis en vierwielaandrijving is deze Crafter úw partner in zware klussen. En dankzij de dubbele cabine kunt u ook tot 5 personen vervoeren. 

De Crafter Pick-up materiaalkast.

De Crafter Pick-up kan uitgerust worden met een materiaalkast zodat u uw gereedschap of andere waardevolle voorwerpen veilig kunt opbergen en vervoeren. 

De Crafter Pick-up opbouw.

Uw kunt de Crafter Pick-up uitrusten met een opbouw van zeil of kunstof. Op deze wijze kunt u uw gereedschap veilig vervoeren en dankzij de vierwielaandrijving is ieder terrein begaanbaar voor uw bedrijfswagen. En daarnaast kunt u bij een Crafter Dubbele cabine tot 5 personen vervoeren naar uw klus.

De Crafter Hoogwerker.

De Crafter Chassis Enkele cabine kan eenvoudig gebruikt worden als onderstel voor een hoogwerker. Zo kunt u met betrouwbare techniek als basis veilig werken op grote hoogte. 

Accessoires voor úw branche

Ons ruime aanbod accessoires geeft de persoonlijke touch die u zoekt qua interieur of exterieur meer dan waar. Of u nu op zoek bent naar nóg slimmere opbergruimtes, extra comfort, aanvullende bescherming of multi-media-oplossingen; uw Volkswagen bedrijfswagen wordt tot in de kleinste details afgestemd op uw wensen en werkwijze. Bekijk hier alle accessoires.

Inrichting

Als u dagelijks met gereedschap en onderdelen onderweg bent, kunt u niet zonder een slim ingerichte mobiele werkplek. Met het veelzijdige Aluca systeem richt u de laadruimte van uw bedrijfswagen precies in zoals u dat wilt. Dankzij de soepel lopende laden (met veiligheidsstop) heeft u altijd alles snel en overzichtelijk binnen handbereik.

Laadruimtebescherming

Om transportschade aan zowel uw bedrijfswagen als de lading te voorkomen, kiest u voor laadruimtebescherming. Voor elk type en model is een perfect passende oplossing beschikbaar.

Voertuigvolgsysteem

Door het klasse 3 alarm van uw bedrijfswagen te koppelen aan een voertuigvolgsysteem, vergroot u de kans op opsporing na diefstal. Deze combinatie voldoet met een geldig diefstalopvolging abonnement aan de SCM/VbV alarmklasse 5, wat u een interessante korting kan opleveren op de premie van uw bedrijfswagenverzekering.

Signalering

Als u veel werkzaamheden op of langs doorgaande wegen verricht, draagt een bedrijfswagen met goede signaleringsverlichting bij aan de veiligheid. Dankzij de moderne en flexibele LED technologie is deze verlichting eenvoudig op uw specifieke behoefte af stemmen.

Car Electronics

Om het comfort- en veiligheidsniveau van uw bedrijfswagen verder te verhogen, kunt u de standaarduitrusting verrijken met onder andere moderne radio- en navigatiesystemen, het gemak van handsfree bellen en een achteruitrijcamera.

Trekhaak

Maakt u voor het vervoer van extra materiaal gebruik van een aanhanger? Laat dan een perfect op uw bedrijfswagen afgestemde vaste of afneembare trekhaak monteren, inclusief 7- of 13-polige kabelset.

Imperiaal

Met een imperiaal creëert u extra laadruimte op het dak van uw bedrijfswagen. Dit is met name ideaal als u veel met lengtegoed werkt. Uit de verschillende uitvoeringen en materialen stelt u de imperiaal samen die het beste bij uw vervoersbehoefte past.
1/1

Waarom uw branchegenoten Volkswagen rijden

Sankomij Installatietechniek

Uitstraling is belangrijk voor ons bedrijf en daarom is de keus op Volkswagen gevallen.

Koffiemax

Ons concept is gericht op kwaliteit, service en beleving dus kiezen wij voor Volkswagen.

Benieuwd naar uw vervoersoplossing?

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.