Crafter taxivervoer: comfort voor iedereen

De nieuwe Crafter komt veelzijdige taxichauffeurs op elk vlak tegemoet, en zeker uw klanten. Onze nieuwe, ruime taxibus voor 8 personen is ideaal voor regulier personenvervoer waaronder leerlingen en ouderen, en tevens voor rolstoelvervoer. Uw werkdag begint en eindigt comfortabel door de elektromechanische stuurbekrachtiging en ergoComfort geveerde bestuurdersstoel. Uw passagiers zitten in luxe door onder andere ergonomisch verantwoorde stoelen. De nieuwste veiligheids- en assistentiesystemen complementeren de set eigenschappen van de Crafter die u elke dag vooruit helpt.Taxibus vol innovatie

Volkswagen Bedrijfswagens is constant op zoek naar innovatie, net als onze partners, zoals Innotrans en Tribus. Alle stoelen zijn ontworpen volgens strenge ergonomische richtlijnen, en zijn in één moeiteloze beweging uit en in te klappen. De hoofdsteunen schuiven tot aan de raamlijn in voor onbelemmerd zicht naar buiten. Natuurlijk zijn de stoelen uitgerust met ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes. Rolstoelvervoer gaat moeiteloos: de stoelen zijn makkelijk in te klappen zodat extra ruimte wordt gewonnen.

 
 
Innotrans

Afmetingen taxibus: 2 ruime uitvoeringen

De nieuwe Crafter Taxibus voor 8 personen is beschikbaar met Lengte 3, interieur lengte 3.450 mm én op Lengte 4, interieur lengte 4.300 mm (zonder inbouw). Een taxibedrijf uitbouwen of uw eigen taxibedrijf succesvol beginnen krijgt dus alle ruimte met deze Crafter taxibus.

Automaat met voorwielaandrijving

Maakt u lange dagen op de weg? Dan is de Crafter met optioneel verkrijgbare 8-traps automaat en voorwielaandrijving ideaal.

 


Perfecte rolstoeltaxi door speciaal pakket

Om de Crafter náást personenvervoer volledig geschikt te maken voor rolstoelvervoer, heeft Volkswagen Bedrijfswagens een speciaal voorbereidingspakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat onder andere uit: ruiten in laadruimte, LED-laadruimteverlichting, analoog koppelstation, elektrische luchtverwarming, versterkte vering, bandenspanningssensoren, zijmarkeringslichten, achterruitverwarming, AGM-accu (520A/92Ah) en versterkte dynamo 250A 

Meer weten over bovenstaande of andere taxiombouw-mogelijkheden? Plan een afspraak met de Volkswagen Bedrijfswagens dealer bij u in de buurt.
Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.