Brandbox

De Caddy Taxi Maxi.

Deze uitvoering van de nieuwe Volkswagen Caddy is samengesteld voor kleinschalig groepsvervoer en zeer flexibel in te zetten voor rolstoelvervoer. Ritten worden nóg comfortabeler en nóg veiliger voor zowel bestuurder als passagiers, door de nieuwste veiligheid- en assistentie systemen. Met de flexibele stoelopstelling neemt u moeiteloos tot vijf passagiers mee, waarvan één rolstoelpassagier.

Flexibel rolstoel- en groepsvervoer tot 5 personen.

Met de flexibele stoelopstelling neemt u moeiteloos tot vijf passagiers mee, waarvan één rolstoelpassagier. De betrouwbare Caddy Maxi Taxi is voorzien 5 zitplaatsen, waarvan drie op de tweede rij. De drie stoelen achterin zijn afzonderlijk neerklapbaar naar wens van uw passagiers. De ruime laadruimte (lengte 1.56) is eenvoudig aan te passen voor rolstoelvervoer.

Front Assist.

Tevens is de Caddy Maxi Taxi voorzien van Front Assist noodremassistent: dit systeem verkleint de kans op aanrijdingen, zelfs tot snelheden van 160 km/h (met een noodremassistent op hogere snelheden is de Volkswagen Caddy uniek). Front Assist detecteert continu de afstand tot aan het voorliggende voertuig en grijpt in wanneer de afstand kritiek wordt. Het systeem zal de bestuurder in eerste instantie waarschuwen, maar zal wanneer de bestuurder niet reageert in een uiterst geval een noodstop uitvoeren. 

Zes airbags.

De nieuwe Caddy is voorzien van zes airbags voor de bestuurder en de passagiers. Behalve de airbags in stuur en dashboard, zijn er zij-airbags in de zijkant van de voorstoelen geplaatst. Er zijn twee zij airbags op de tweede rij aanwezig. Deze zes airbags samen bieden de inzittenden de best mogelijke bescherming bij frontale en zijdelingse botsingen.

Multi-Collision Braking systeem.

De nieuwe Caddy is standaard uitgerust met een Multi-Collision Braking systeem. Dit systeem stelt na een aanrijding de remmen in werking, om een tweede aanrijding te voorkomen. 

Schoon en zuinig.

De nieuwe Euro6 motoren zijn schoner en zuiniger dan ooit tevoren. De  Caddy Maxi Taxi is beschikbaar met de volgende motoren: 1.0 TSI (102pk, 5-bak), 1.4 TGI (110pk 6-bak), 2.0 TDI (102pk 5-bak), ook leverbaar met DSG.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.