Brandbox

Volkswagen Bedrijfswagens

Dé vervoerspartner met oog voor uw passagier en uw business.

Zijn de passagiers die u vervoert leerlingen of ouderen, of houdt u zich met name bezig met regulier personenvervoer? Zorg er dan voor dat uw passagiers altijd op comfortabele wijze hun bestemming bereiken. Uw slimme keuze qua auto of bus voor groepsvervoer maakt het verschil. Help uw business vooruit met een betrouwbaar transportmiddel dat ongekend rijcomfort, veiligheid, praktische oplossingen én duurzaamheid perfect combineert. Volkswagen Bedrijfswagens voegt daar zuinige motoren en aantrekkelijke financieringstarieven aan toe, zodat u van elke kilometer wijzer wordt. Als dé mobiliteitspartner in personenvervoer zet u met Volkswagen Bedrijfswagens uw passagier - tot wel 18 tegelijk - op nummer één.Vervoersoplossingen voor úw branche

Caddy Maxi Rolstoelauto.

Samen op pad in één auto. Biedt ruimte aan 4 passagiers en 1 rolstoel passagier.


Caddy Maxi.

De taxi voor 5 passagiers.


Crafter passagier- en rolstoelvervoer.

De gecombineerde passagier- en rolstoelbus. Crafter taxivervoer: comfort voor iedereen

De nieuwe Crafter komt veelzijdige taxichauffeurs op elk vlak tegemoet.


Transporter Kombi.

De iconische Transporter. Ruimte, comfort en kwaliteit voor passagiers én chauffeur. Beschikbaar van 4 tot en met 9 zitplaatsen. 


Multivan.

Het ultieme VIP-gevoel voor uw klant. Beschikbaar in exclusieve two tone kleur. Nieuwste infotainment systemen en decorinleg naar wens. Geschikt voor 8 passagiers. 


Waarom uw branchegenoten Volkswagen rijden

Brookhuis Taxivervoer

Persoonlijk contact met de dealer staat voor mij voorop.

Benieuwd naar uw vervoersoplossing?

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.