Brandbox

Volkswagen Bedrijfswagens

Bedrijfswagens die zijn berekend op hun veeleisende taak.

In gevallen van nood telt iedere seconde. Hoe sneller hulpdiensten ter plaatse kunnen zijn, hoe beter. Dit vraagt om een wagenpark dat betrouwbaarheid en bovengemiddelde prestaties koppelt aan een uitvoering, die perfect op de betreffende taken is afgestemd. Voor dergelijk maatwerk is Volkswagen Bedrijfswagens uw aangewezen leverancier. Met ombouw en wageninrichting conform uw specificaties, inclusief de vereiste signalering en bestickering. En omdat calamiteiten niet naar de klok kijken, garandeert Volkswagen Bedrijfswagens als verantwoordelijke mobiliteitspartner snelle service waar en wanneer noodzakelijk.

Vervoersoplossingen voor úw branche

De Amarok Brandweer.

Door de mogelijkheid om 5 personen te vervoeren in combinatie met een ruime laadruimte is de Amarok Dubbele cabine zeer geschikt als ondersteuningswagen bij hulpdiensten, bijvoorbeeld de brandweer.

De Caddy Brandweer.

Door de mogelijkheid om 5 personen te vervoeren in combinatie met een ruime afgesloten laadruimte is de Caddy zeer geschikt als ondersteuningswagen bij hulpdiensten, bijvoorbeeld de brandweer.

De Amarok Pick-up Veegdiensten.

Zowel de Amarok Enkele cabine als de Amarok Dubbele cabine is zeer geschikt als basis voor de inzet bij hulpdiensten en schoonmaakdiensten.

De Amarok Sneeuwschuiver.

De Amarok Dubbele cabine kan eenvoudig ingezet worden voor nood- en hulpdiensten. Bijvoorbeeld als sneeuwschuiver voor strooidiensten. Dankzij zijn oersterke chassis en vierwielaandrijving is de Amarok dé betrouwbare basis voor veeleisende taken.

De Caddy Hulpdiensten.

Dankzij zijn ruime laadruimte en de mogelijkheid tot het vervoeren van 5 personen is de Caddy zeer geschikt voor de inzet bij nood- en hulpdiensten. Zo kan de Caddy ingezet worden als signaleringsvoertuig bij (weg)werkzaamheden.

De Crafter Sneeuwschuiver.

De Crafter Chassis Enkele cabine is eenvoudig in te zetten voor nood- en hulpdiensten. Zo kunt u de Crafter ombouwen voor hulpvoertuig van strooidiensten bij sneeuw en gladheid. Dankzij zijn dubbele achteras en achterwielaandrijving is de Crafter Sneeuwschuiver geschikt voor alle terreinen. 

Accessoires voor úw branche

Ons ruime aanbod accessoires geeft de persoonlijke touch die u zoekt qua interieur of exterieur meer dan waar. Of u nu op zoek bent naar nóg slimmere opbergruimtes, extra comfort, aanvullende bescherming of multi-media-oplossingen; uw Volkswagen bedrijfswagen wordt tot in de kleinste details afgestemd op uw wensen en werkwijze. Bekijk hier alle accessoires.

Signalering

Als u veel werkzaamheden op of langs doorgaande wegen verricht, draagt een bedrijfswagen met goede signaleringsverlichting bij aan de veiligheid. Dankzij de moderne en flexibele LED technologie is deze verlichting eenvoudig op uw specifieke behoefte af stemmen.

Lier

Voor de werkzaamheden van nood- en hulpdiensten is een lier vaak een belangrijk hulpmiddel. Volkswagen Bedrijfswagens biedt u de mogelijkheid om af-fabriek een lier aan de voor- en/of achterzijde van uw bedrijfswagen te monteren, volgens hoogstaande veiligheidsvoorschriften. 

Side- en rearbars

Niet alleen geven side- en rearbars uw auto een luxe uitstraling, zij bieden uw auto ook extra bescherming. Daarnaast zijn zij ook te gebruiken als handige montagepunten wanneer u goederen moet vervoeren.

1/1

Waarom uw branchegenoten Volkswagen rijden

Kijlstra Ambulancegroep

Onze Volkswagen bedrijfswagendealer staat 24/7 voor ons klaar.

Tekstkar.nl

Onze mensen moeten prettig rijden en dat is Volkswagen.

Benieuwd naar uw vervoersoplossing?

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.