Brandbox

Crafter ERGO Kipper, krachtige alleskunners. Altijd inzetbaar, waar dan ook.

Als ondernemer in de buitenlucht zoekt u meer dan een functioneel werkpaard. Zo moet uw bedrijfswagen (juist) ook kunnen presteren op onverharde wegen. Of zelf een pad kunnen banen door weiland of bos. Bij het werken in en aan de natuur komt vierwielaandrijving u daarom goed van pas. Voor hovenier, plantsoendienst en agrarisch ondernemer heeft Volkswagen Bedrijfswagens specifieke oplossingen die op hun taak zijn toegerust. Van stoere Amarok tot ERGO-gecertificeerde kipper. Altijd met zekerheid van uitstekende service, door weer en wind. Dé mobiliteitspartner in landbouw en groenvoorziening? Dat is natuurlijk Volkswagen Bedrijfswagens.

De Groene Sector Vakbeurs

Na het succes van de Groentechniek Holland beurs in 2017 staat Volkswagen Bedrijfswagens dit jaar ook op de Groene Sector Vakbeurs. Inspiratie en nieuwe innovaties staan centraal en u vindt ons daarom op 9, 10 en 11 januari op deze beurs met onze Amarok en Crafter Kipper. Ook kunt u er alles te weten komen over de maatwerkoplossingen in uw branche.
Waarom uw branchegenoten Volkswagen rijden.

Koninklijke van Ginkel

Wim van Ginkel is directeur van Koninklijke van Ginkel. Koninklijke van Ginkel werkt aan het duurzaam vergroenen van Nederland. Met Volkswagen Bedrijfswagens heeft het bedrijf een betrouwbare partner die in staat is om te vernieuwen en mee te denken met het bedrijf. 

 


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

 

Vervoersoplossingen voor úw branche.

4MOTION.

Alle modellen zijn leverbaar met 4MOTION. Uniek in zijn klasse is de Caddy 4MOTION met DSG automaat. 


Transporter Dubbele cabine.

Vervoert mensen en materiaal. Betrouwbaar, comfortabel en hoge restwaarde.

Transporter ERGO Kipper.

De enige ARBO gecertificeerde kipper. Veilig, ergonomisch en praktisch.

Crafter ERGO Kipper.

ARBO gecertificeerde Kipper. Voorzien van het CE-keurmerk en veilig in gebruik. Nagenoeg onderhoudsvrij. 


Crafter Hoogwerker.

Veilig werken op grote hoogte.

Crafter Pick-up 4MOTION.

Door zijn versterkte chassis en vierwielaandrijving is de Crafter Pick-up 4MOTION úw partner in zware klussen.


Accessoires voor úw branche.

Ons ruime aanbod accessoires geeft de persoonlijke touch die u zoekt qua interieur of exterieur meer dan waar. Of u nu op zoek bent naar nóg slimmere opbergruimtes, extra comfort, aanvullende bescherming of multi-media-oplossingen; uw Volkswagen bedrijfswagen wordt tot in de kleinste details afgestemd op uw wensen en werkwijze. Bekijk hier alle accessoires.

Trekhaak

Maakt u voor het vervoer van extra materiaal gebruik van een aanhanger? Laat dan een perfect op uw bedrijfswagen afgestemde vaste of afneembare trekhaak monteren, inclusief 7- of 13-polige kabelset.

Premium Dubbel Cabine

Als door veranderde omstandigheden een dubbele cabine beter bij uw bedrijfsvoering past, kunt u deze probleemloos achteraf laten inbouwen. Bij deze flexibele oplossing bepaalt u zelf het afwerkings- en uitrustingsniveau.

Inrichting

Als u dagelijks met gereedschap en onderdelen onderweg bent, kunt u niet zonder een slim ingerichte mobiele werkplek. Met het veelzijdige Aluca systeem richt u de laadruimte van uw bedrijfswagen precies in zoals u dat wilt. Dankzij de soepel lopende laden (met veiligheidsstop) heeft u altijd alles snel en overzichtelijk binnen handbereik.

Signalering

Als u veel werkzaamheden op of langs doorgaande wegen verricht, draagt een bedrijfswagen met goede signaleringsverlichting bij aan de veiligheid. Dankzij de moderne en flexibele LED technologie is deze verlichting eenvoudig op uw specifieke behoefte af stemmen.
1/1

Waarom uw branchegenoten Volkswagen rijden.

Park Hoge Veluwe

Hans Solleveld is boswachter bij Stichting het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het is een gebied van zo'n 5500 hectare groot. Het terrein is deels verhard en deels onverhard. De 4MOTION vierwielaandrijving en de bodemvrijheid zijn bij het onverharde gedeelte belangrijk. 

 Benieuwd naar uw vervoersoplossing?

Bent u net gestart met een bedrijf in de groenvoorziening of denkt u er aan om een bedrijf te starten? Maak dan een proefrit in Volkswagen bedrijfswagen en ontdek hoe Volkswagen Bedrijfswagens voor uw bedrijf een geschikte vervoersoplossing kan bieden.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.