Brandbox

Volkswagen Bedrijfswagens

Betrouwbare oplossingen. Omdat nee verkopen geen optie is.

Nooit lege schappen en altijd verse producten: dat is waar uw business om draait. Dus stelt u hoge eisen aan het transport, met een hoofdrol voor uw bedrijfswagen en de bijbehorende service. Daar moet u steeds van op aan kunnen, ook in de avonduren en het weekend. Elke seconde telt, net als elke kilometer. Met de Blue Motion modellen vertalen die zich naar aangenaam lage kosten. Hierdoor houdt u onderaan de streep meer over, ongeacht uw ‘verdienmodel’: van praktische Caddy tot volumineuze Crafter CityBOX. Dit brede assortiment maakt Volkswagen Bedrijfswagens tot dé mobiliteitspartner voor horeca, detail- en groothandel.

Vervoersoplossingen voor úw branche

Crafter Cargolifter

Groot in flexibiliteit. Laadlift met 500 kg hefvermogen én schuifdeur.

Crafter CityBox

Groot in efficiency. Laadvermogen maximaal 990 kg; geschikt voor klein rijbewijs.

Crafter Load-Assist

Groot in veelzijdigheid. Slimme laadlift, deuren bereikbaar.

Caddy Koelwagen

Gekoeld transport van uw verse goederen.

Transporter Koelwagen

Gekoeld transport voor al uw verse goederen.

Crafter Koelwagen

Gekoeld transport van verse goederen.

Caddy Solar Koelwagen

Continue koeling, zonder extra brandstof verbruik. Maximale MIA en VAMIL.

Transporter Solar Koelwagen

Continue koeling, zonder extra brandstof.

Accessoires voor úw branche

Ons ruime aanbod accessoires geeft de persoonlijke touch die u zoekt qua interieur of exterieur meer dan waar. Of u nu op zoek bent naar nóg slimmere opbergruimtes, extra comfort, aanvullende bescherming of multi-media-oplossingen; uw Volkswagen bedrijfswagen wordt tot in de kleinste details afgestemd op uw wensen en werkwijze. Bekijk hier alle accessoires.

Trekhaak

Maakt u voor het vervoer van extra materiaal gebruik van een aanhanger? Laat dan een perfect op uw bedrijfswagen afgestemde vaste of afneembare trekhaak monteren, inclusief 7- of 13-polige kabelset.

Car Electronics

Om het comfort- en veiligheidsniveau van uw bedrijfswagen verder te verhogen, kunt u de standaarduitrusting verrijken met onder andere moderne radio- en navigatiesystemen, het gemak van handsfree bellen en een achteruitrijcamera.

Voertuigvolgsysteem

Door het klasse 3 alarm van uw bedrijfswagen te koppelen aan een voertuigvolgsysteem, vergroot u de kans op opsporing na diefstal. Deze combinatie voldoet met een geldig diefstalopvolging abonnement aan de SCM/VbV alarmklasse 5, wat u een interessante korting kan opleveren op de premie van uw bedrijfswagenverzekering.

Laadruimtebescherming

Om transportschade aan zowel uw bedrijfswagen als de lading te voorkomen, kiest u voor laadruimtebescherming. Voor elk type en model is een perfect passende oplossing beschikbaar.

Inrichting

Als u dagelijks met gereedschap en onderdelen onderweg bent, kunt u niet zonder een slim ingerichte mobiele werkplek. Met het veelzijdige Aluca systeem richt u de laadruimte van uw bedrijfswagen precies in zoals u dat wilt. Dankzij de soepel lopende laden (met veiligheidsstop) heeft u altijd alles snel en overzichtelijk binnen handbereik.

Laadruimte diefstalpreventie

Op een opengebroken bedrijfswagen zit u niet te wachten. U kunt dit voorkomen met bijvoorbeeld het Bull Lock trekhaakslot, dat het onmogelijk maakt om de achterklep of -deuren te openen. Ook kunt u het alarmsysteem van uw bedrijfswagen laten uitbreiden met een extra sensor in de laadruimte.
1/1

Waarom uw branchegenoten Volkswagen rijden

Jan van As Versvishandel

Wil kunnen vertrouwen op een goede partner voor zijn wagenpark.

Benieuwd naar uw vervoersoplossing?

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.