Intro tekst

Voor elk bouwbedrijf de perfecte bedrijfswagens.

Maatwerk mobiliteit voor bouwprofessionals. Zodat jouw business altijd doorgaat.

De bouwplaats en klantenafspraken zijn erg belangrijk, maar óók jouw weg ernaartoe. In welke bedrijfswagen ga jij op pad? Uw voertuig moet altijd probleemloos rijden, want uw business als bouwbedrijf c.q. aannemersbedrijf gaat altijd door. Mobiliteit moet dus elke werkdag gegarandeerd zijn. Jij kunt daarom niet zonder de zekerheid van snelle reparatie of vervangend vervoer. Dat geldt ook voor een sterke maar toch zuinige motor, die meteen uw kansen bij duurzame aanbestedingen vergroot. Jij eist bovendien comfort en uitstraling, want jouw rug en het oog van de klant willen ook wat. Daarom geldt Volkswagen Bedrijfswagens in de bouwsector als dé mobiliteitspartner die uw vakmanschap extra kracht bijzet.Volkswagen Bedrijfswagens op de BouwBeurs 2017. 

Bekijk de film.

De Nederlandse première van de Crafter was op de BouwBeurs 2017. De beurs gemist? Bekijk hier de reportage die RTL Transportwereld heeft gemaakt.

De nieuwe Crafter. Maakt zwaar werk licht.

Van aannemer tot grondwerker, van hovenier tot timmerman: de nieuwe Crafter is voor veeleisende bouwprofessionals de ideale bedrijfswagen. Betrouwbaar, oersterk, vol innovatieve oplossingen, zuinig én onmiskenbaar stijlvol. Ontdek nu deze op alle fronten doordachte steun en toeverlaat, die elke werkdag voor jou gegarandeerd een stuk lichter maakt.


 • Hoog comfort in dagelijks gebruik, óók als werk-/lunchplek

 • Duurzame, robuuste materialen van binnen én buiten

 • 15 Hypermoderne assistentie-systemen

 • Optimale laadruimte, ook in de bestuurderscabine

 • Universele laadvloer voor de slimste opslagmodules

 • Zwaar materieel schuift nooit door sterke verankering

 • Soepel rijgedrag in elke situatie, op elk terrein

 • Krachtige, zeer zuinige TDI-motoren


Niet voor niets is de nieuwe Crafter verkozen tot Van of the Year 2017.Rug

Jouw rug tijdens lange autoritten.

1

De juiste zithouding is belangrijk.

Stel je hoofdsteun goed af. Deze is goed afgesteld als je hoofd en de steun dezelfde hoogte hebben.

Je rug hoort niet bol te staan terwijl je zit. Ga zo rechtop mogelijk zitten en druk je onderrug naar achteren.

Zorg er voor dat je gemakkelijk met je voeten bij de pedalen kunt.

Houd je stuur vast met één hand linksboven en één hand rechtsboven en zorg dat je schouders ontspannen zijn.

2

Gebruik een lendekussen.

Leg een lendekussen in jouw wagen om je onderrug te ontlasten bij lange autoritten. Dit kussen geeft extra steun op de plekken waarop jouw rug dat nodig kan hebben. De comfortstoelen van Volkswagen Bedrijfswagens bevatten verstelbare lendensteunen.

3

Houd de deur vast bij het in- en uitstappen.

Als je een lage instap hebt, houd dan de deur met een hand vast tijdens het instappen voor extra steun. Zet bij het uitstappen je benen tegelijkertijd buiten de auto en sta dan op. Als je structureel rugklachten hebt, let dan bij jouw volgende bedrijfswagen goed op de instaphoogte.

Waarom uw branchegenoten Volkswagen rijden.

Waarom uw branchegenoten Volkswagen rijden. 

Veel ondernemers in de bouw kiezen voor een Volkswagen bedrijfswagen. Dat maakt ons trots, we werken elke dag harder om die waardering waar te maken. Benieuwd waarom andere bouwondernemers voor Volkswagen Bedrijfswagens hebben gekozen? Bekijk in de onderstaande video’s de ervaringen van jouw branchegenoten.


Rob Leenders Schilderwerken

Combineert werk- met privégebruik.

Timmerbedrijf Ledderhof Onderhoud

Mijn bus is mijn visitekaartje.

Mobiliteit-oplossingen voor bouwnijverheid

Onbeperkte ombouwmogelijkheden voor jou als bouwondernemer. 

Voor elke gewenste carrosserie bieden onze bedrijfswagens jou de beste oplossingen. Van bestelbus tot hoogwerker, van pick-up tot koelwagen, van Multivan tot een model met extra sterk chassis. Maatwerk op basis van jouw mobiliteitswensen en jouw specifieke functie in de bouwbranche is onze specialiteit. Zo maken wij voor jou het kiezen van een perfecte bedrijfswagen zo makkelijk mogelijk en uiteindelijk jouw dagelijks werk.Crafter Kipper.

 • Je kunt tot zeven personen vervoeren met de dubbele cabine.
 • Standaard met palenjuk.

Transporter ERGO Kipper.

 • De enige ARBO gecertificeerde kipper.
 • Voorzien van het CE-keurmerk en veilig in gebruik.
 • Leverbaar met dubbele cabine waardoor je tot vijf personen kan vervoeren. 

Crafter hoogwerker.

 • Extra sterk chassis voor ruime opbouwmogelijkheden en zware ladingen.
 • Snel en makkelijk afstempelbaar.
 • Maximale reikwijdte tot 22 meter.

Crafter glaswagen.

 • Extra sterk chassis voor zware ladingen.
 • Door de lichtgewicht opbouw blijft een hoog laadvermogen beschikbaar.
 • Ruime optiemogelijkheden.

Bestelbus kopen?

Heb jij een bedrijf in de bouwsector en ben je op zoek naar een bedrijfsauto voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met een Volkswagen Bedrijfswagens adviseur en ontdek welke ombouwmogelijkheden voor jouw bedrijf geschikt zijn.

Accessoires voor úw bouwsector

Maak van jouw Volkswagen bedrijfswagen de best mogelijke bedrijfswagen. Ben jij op zoek naar nog slimmere opbergruimtes, extra comfort, aanvullende bescherming of multi-media-oplossingen? Ons ruime aanbod accessoires maakt de persoonlijke touch die je zoekt qua interieur of exterieur altijd meer dan waar. Met de accessoires van Volkswagen Bedrijfswagens stel jij jouw voertuig samen geheel naar eigen wens. Bekijk hier alle accessoires. 


Inrichting

Als jij dagelijks met gereedschap en onderdelen onderweg bent, kan je niet zonder een slim ingerichte bus. Met het veelzijdige Aluca systeem richt je de laadruimte van jouw bedrijfswagen precies in zoals je dat wilt. Dankzij de soepel lopende laden (met veiligheidsstop) heb je altijd alles snel en overzichtelijk binnen handbereik.


Trekhaak

Maak jij voor het vervoer van extra materiaal gebruik van een aanhanger? Laat dan een perfect op jouw bedrijfswagen afgestemde vaste of afneembare trekhaak monteren, inclusief 7- of 13-polige kabelset

Dubbele Cabine

Als door veranderde omstandigheden een dubbele cabine beter bij jouw bedrijfsvoering past, kan je deze probleemloos achteraf laten inbouwen. Bij deze flexibele oplossing bepaal jij zelf het afwerkings- en uitrustingsniveau.

Laadruimtebescherming

Om transportschade aan zowel jouw bedrijfswagen als de lading te voorkomen, kies je voor laadruimtebescherming. Voor elk type en model is een perfect passende oplossing beschikbaar.

Onderladen

Jij hebt een beperkte bergruimte in jouw bedrijfswagen. En die wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk benutten. Met het onderladen systeem van Aluca heb je veel bergruimte in jouw bedrijfswagen en houdt je toch een vrije laadvloer. 


Side- en rearbars

Niet alleen geven side- en rearbars jouw auto een luxe uitstraling, zij bieden jouw auto ook extra bescherming. Daarnaast zijn zij ook te gebruiken als handige montagepunten wanneer je goederen moet vervoeren.


Imperiaal

Met een imperiaal creëer je extra laadruimte op het dak van jouw bedrijfswagen. Dit is met name ideaal als je veel met lengtegoed werkt. Uit de verschillende uitvoeringen en materialen stel jij de imperiaal samen die het beste bij jouw vervoersbehoefte past.

Laadruimte diefstalpreventie

Op een opengebroken bedrijfswagen zit je niet te wachten. Je kunt dit voorkomen met bijvoorbeeld het Bull Lock trekhaakslot, dat het onmogelijk maakt om de achterklep of -deuren te openen. Ook kan je het alarmsysteem van jouw bedrijfswagen laten uitbreiden met een extra sensor in de laadruimte.

1/1

Hier wordt gewerkt

Hier wordt gewerkt.

Maar soms ook gestolen.

Zorg voor een bouwhek dat kan worden afgesloten

Moeten er waardevolle spullen in jouw bedrijfswagen achterblijven? Bedek ze dan met een deken of zeil.

Zet een zwaar voertuig voor het hek zodat niemand zo de werkplaats kan oprijden

Diefstalpreventie op de bouwplaats.

Niet elke werkplek is even goed beveiligd. Vaak is er geen camerasysteem of permanente bewaking aanwezig, met als gevolg dat jij het risico loopt dat jouw spullen worden gestolen. Met bovenstaande simpele tips en accessoires zoals een BullLock trekhaakslot en een BearLock versnellingsslot zorg je ervoor dat het risico op diefstal verkleint.

100% afgestemd op de wensen van échte vakmannen.

Uniek aan de nieuwe Crafter is dat hij is ontworpen samen mét echte bouwprofessionals. Volkswagen Bedrijfswagens vroeg hen, van elektriciens tot dakdekkers, hoe een bedrijfswagen is opgebouwd die je echt verder brengt. Het resultaat: een wagen die qua efficiency, maatwerk-oplossingen, afmetingen, laadgewicht, rij- en zitcomfort, connectiviteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn gelijke niet kent. De Crafter is gegarandeerd de meest geoptimaliseerde bedrijfswagen voor jouw slimme investering.

Ontdek de nieuwe Crafter tot in detail.

 Bouwbedrijf starten?

Ben jij net gestart met een bedrijf in de bouwsector of denk je er aan om een bouwbedrijf te starten? Maak dan een proefrit in Volkswagen bedrijfswagen en ontdek welke mogelijkheden en maatwerkoplossingen voor jouw bedrijf geschikt zijn. 


Bronnen

Bronnen voor de tips op deze pagina:

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.