Brandbox

De nieuwe Transporter

Met de Transporter weet u zeker dat u er als Bouw Professional niet alleen voor staat. Deze veilige, zuinige bedrijfswagen kunt u namelijk volledig inrichten om uw werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo is er de mogelijkheid de laadruimte af te werken met hechthout, de laadvloer te voorzien van onverwoestbaar betonplex en tussenschot met ruit. Daarnaast biedt het Trendline pakket, voor een lage meerprijs, u een relaxte comfortstoel met armleuning, climatic airconditioning, radio/CD met Bluetooth. Oftewel, de ideale bedrijfswagen voor professionals die hoge eisen stellen aan hun materiaal. 

Gemaakt voor de bouw

De meest verkochte Volkswagen Transporter Bouw Professional vindt zijn basis in de Volkswagen Transporter L2H1 2.0 TDI 75 kW, GVW 2800. Standaard voorzien van achterdeuren zonder ruit.

Laadruimte-afwerking

Bij de Transporter is het mogelijk de laadruimte voorzien van een tussenschot, betonplex laadvloer, hechthouten zijwandbekleding. Zo voorkomt u dat bij het vervoeren van zware bouwmaterialen uw Transporter beschadigd zal raken.

Climatic airconditioning

De airconditioning is oneindig instelbaar zodat de auto altijd een behaaglijke interieurtemperatuur heeft.

Bijrijdersbank

In de bijrijdersbank zit een vak wat kan dienen als extra opbergmogelijkheid.

Radio/cd

Dit radiosysteem zorgt voor veel luisterplezier. De radio is gemakkelijk te bedienen en voorzien van Bluetooth telefoonvoorbereiding.

Comfortstoel

De bestuurders- en bijrijdersstoel zijn in hoogte verstelbaar en uitgevoerd met een lendensteun. Daarnaast heeft deze uitvoering comfortabele armleuningen.

Gericht op de bouw

Imperiaal

Met een imperiaal creëert u extra laadruimte op het dak van uw bedrijfswagen. Uit de verschillende uitvoeringen en materialen stelt u de imperiaal samen die het beste bij uw vervoersbehoefte past.

Inrichting

Met een kast in de laadruimte, bijvoorbeeld de getoonde Aluca inrichting met open schappen, wordt de beschikbare ruimte in uw voertuig zo optimaal mogelijk gebruikt. 

Side bars

Niet alleen geven side- en rearbars uw auto een luxe uitstraling, zij bieden uw auto ook extra bescherming. Daarnaast zijn zij ook te gebruiken als handige montagepunten wanneer u goederen moet vervoeren.

Als bouw professional geïnteresseerd in de Volkswagen Transporter?

Financiering en verzekering

Volkswagen Bedrijfswagens heeft een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom biedt Volkswagen Bedrijfswagens een speciaal financieel dienstenpakket voor totale mobiliteit onder de naam CarePort. Dankzij de diverse producten voor financiering en verzekering hebt u altijd de mogelijkheid om uw bedrijfswagen snel en zorgeloos te rijden.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.