Brandbox

Volkswagen Crafter

De Crafter biedt optimale mogelijkheden voor u als Bouw Professional. U kunt de Crafter inrichten naar uw wensen en werkzaamheden. Zo is er de mogelijkheid de laadruimte af te werken met een tussenschot en hechthouten zijwandbekleding en de vloer te voorzien van onverwoestbaar betonplex. Daarnaast biedt de Crafter voor een lage meerprijs, u een climatic airconditioning, radio/CD met Bluetooth, elektrische ramen en spiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Oftewel, de ideale bedrijfswagen voor professionals die hoge eisen stellen aan hun materiaal.

Gemaakt voor de bouw

De meest verkochte Volkswagen Crafter Bouw Professional vindt zijn basis in de Volkswagen Crafter L1H1 2.0 TDI 80 kW, GVW 3000. Standaard voorzien van achterdeuren zonder ruit.

Climatic airconditioning

Met de Climatic airconditioning houdt u altijd het hoofd koel op weg naar de volgende klus.

Laadruimtebescherming

Om transportschade aan zowel uw bedrijfswagen als de lading te voorkomen, kiest u voor laadruimtebescherming. Voor elk type en model is een perfect passende oplossing beschikbaar.

Cruise control

Vanaf circa 30 km/u kunt u met een druk op de knop de gewenste snelheid vasthouden. Een korte aanraking van de hendel of het rempedaal volstaat om het systeem te deactiveren.

Bijrijdersbank

In de bijrijdersbank zit een vak wat kan dienen als extra opbergmogelijkheid.

 

Mistlampen

Zorgen ook bij slecht weer voor een optimaal zicht en dus voor een maximale veiligheid. De mistlampen zijn in de bumper geïntegreerd.

 

Gericht op de bouw

Laadruimte diefstalpreventie

Op een opengebroken bedrijfswagen zit u niet te wachten. U kunt dit voorkomen met bijvoorbeeld het Bull Lock trekhaakslot, dat het onmogelijk maakt om de achterklep of -deuren te openen.

Inrichting

Met een kast in de laadruimte, bijvoorbeeld de getoonde Aluca inrichting met open schappen, wordt de beschikbare ruimte in uw voertuig zo optimaal mogelijk gebruikt. 

Trekhaak

Maakt u voor het vervoer van extra materiaal gebruik van een aanhanger? Laat dan een perfect op uw bedrijfswagen afgestemde vaste of afneembare trekhaak monteren, inclusief 7- of 13-polige kabelset.

Als bouw professional geïnteresseerd in de Volkswagen Crafter?

Financiering en verzekering

Volkswagen Bedrijfswagens heeft een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom biedt Volkswagen Bedrijfswagens een speciaal financieel dienstenpakket voor totale mobiliteit onder de naam CarePort. Dankzij de diverse producten voor financiering en verzekering hebt u altijd de mogelijkheid om uw bedrijfswagen snel en zorgeloos te rijden.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.