Brandbox

Net als u is de nieuwe Caddy een professional op de bouwplaats. Een ijzersterke, zuinige bedrijfswagen die volledig is ingericht naar uw wensen en werkzaamheden. Zo is het mogelijk de laadruimte af te werken met een tussenschot en hechthouten zijwandbekleding, een vloer van onverwoestbaar betonplex en kan de inrichting op maat worden gemaakt. Daarnaast biedt het Trendline pakket, voor een lage meerprijs, u een climatic airconditioning, radio/CD met Bluetooth, elektrische ramen en spiegels, en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Oftewel, de ideale bedrijfswagen voor professionals die hoge eisen stellen aan hun materiaal.

Gemaakt voor de bouw

De meest verkochte Volkswagen Caddy Bouw Professional vindt zijn basis in de Volkswagen Caddy 1.6 TDI 55 kW, voorzien van achterdeuren met ruit.

Laadruimte-afwerking

De Caddy is uitermate geschikt om de laadruimte te voorzien van een tussenschot, betonplex laadvloer, hechthouten zijwandbekleding. Zo voorkomt u dat bij het vervoeren van zware bouwmaterialen uw Caddy beschadigd zal raken.

Radio/CD-speler met Bluetooth

De hoge geluidskwaliteit van de radio/CD-spelers van Volkswagen Bedrijfswagens is vergelijkbaar met die van personenwagens. En ze worden mooi in het dashboard geïntegreerd.

Climatic airconditioning

Met de Climatic airconditioning houdt u altijd het hoofd koel op weg naar de volgende klus.

Gericht op de bouw

Inrichting

Met een kast in de laadruimte, bijvoorbeeld de getoonde Aluca inrichting met open schappen, wordt de beschikbare ruimte in uw voertuig zo optimaal mogelijk gebruikt. 

Diefstalpreventie

Op een opengebroken bedrijfswagen zit u niet te wachten. U kunt dit voorkomen met bijvoorbeeld het Bull Lock trekhaakslot, dat het onmogelijk maakt om de achterklep of -deuren te openen.

Imperiaal

Met een imperiaal creëert u extra laadruimte op het dak van uw bedrijfswagen. Uit de verschillende uitvoeringen en materialen stelt u de imperiaal samen die het beste bij uw vervoersbehoefte past.

Als bouwprofessional geïnteresseerd in de Volkswagen Caddy?

Financiering en verzekering

Volkswagen Bedrijfswagens heeft een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom biedt Volkswagen Bedrijfswagens een speciaal financieel dienstenpakket voor totale mobiliteit onder de naam CarePort. Dankzij de diverse producten voor financiering en verzekering hebt u altijd de mogelijkheid om uw bedrijfswagen snel en zorgeloos te rijden.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.