Brandbox

Bedrijfswageninrichting

Als vakman wilt u uw bedrijfswagen volledig ingericht hebben naar uw wensen en werkzaamheden. Natuurlijk is dit mogelijk. Een selectie van de mogelijkheden is hier weergegeven. Uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer kan u uitgebreid inlichten over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfswagen. 

Lat-om-lat betimmering 

Voorkom beschadiging van uw bedrijfswagen

Bij het vervoer van zware materialen loopt uw bedrijfswagen de kans om beschadigd te raken. Om dit te voorkomen laat 80% van de bedrijfswagenrijders zijn wagen voorzien van houten bescherming voor vloeren, wanden (lat om lat) en wielkasten. Op die manier is uw wagen te allen tijde beschermd tegen schade. Vraag bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer naar de mogelijkheden voor de betimmering van uw Volkswagen bedrijfswagen.

Bedrijfswageninrichting

Van werkplaats tot koelsysteem

Een professionele inrichting van uw bedrijfswagen, ontworpen voor uw vak en branche, draagt er aan bij dat u uw werkzaamheden op een zo efficiënt mogelijke manier kunt uitvoeren. Uw Volkswagen bedrijfswagendealer kijkt samen met u welke bedrijfswageninrichting het beste past bij uw wensen en eisen. Voor de mogelijkheden van een professionele inrichting voor uw bedrijfswagen op maat, vraag een adviesgesprek aan of bezoek uw voorkeursdealer.

Uw Volkswagen bedrijfswagen samenstellen met uw dealer?

Verlichting

Een passend verlichtingspakket voor elke ondernemer

Uw Volkswagen bedrijfswagen is altijd goed verlicht door de hoge lichtintensiteit. Ook te gebruiken zonder draaiende motor door een laag stroomverbruik.

Signalering

Van politie tot brandweer. Van pechhulp tot ambulance.

Volkswagen Bedrijfswagens is al decennia lang vaste partner van hulpdiensten en ondernemers. Zichtbaarheid is veiligheid. Het is dus van wezenlijk belang om signalering te voeren. Door uw bedrijfswagen uit te rusten met de juiste signalering, bent u altijd duidelijk zichtbaar; zowel overdag als 's nachts. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer.

Uw Volkswagen bedrijfswagen samenstellen met uw dealer?

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.