Van onze 160 vestigingen zijn er 36 bedrijfswagencentra verdeeld over Nederland. Deze grote centra bieden op elk gebied meer, zodat uw bedrijfsvoering nooit stil hoeft te staan. Met een verkoop- en serviceteam met meer specialistische kennis. Meer keuze in vervangend vervoer. Meer maatwerk. Flexibele openingstijden. En een showroom met elk type bedrijfswagen. Dus of u nu een bus wilt aanschaffen of op zoek bent naar service, u bent van harte welkom in onze bedrijfswagencentra.


Flexibele openingstijden. 24/7 bereikbaar.

Bedrijfswagencentra denken niet in kantoortijden. Wij voeren onderhoud en reparaties uit op het moment dat het u past. Dus onderhoud na werktijd? Geen probleem. Maak 24/7 een afspraak.

Altijd een gespecialiseerd verkoop- en serviceteam aanwezig.

Elk bedrijfswagencentrum werkt standaard met een team van specialisten die er alles aan doet om uw bedrijfswagen altijd te laten rijden. Ook zijn de centra onderling verbonden via een landelijk netwerk om de vakkennis up-to-date te houden.

Elk type bus beschikbaar voor vervangend vervoer.

Bedrijfswagencentra bieden een ruime keuze bussen als vervangend vervoer in het geval u uw bedrijfswagen bij ons moet achterlaten voor onderhoud of reparatie. Zo kunt u blijven werken zoals u gewend bent.

Haal- en brengservice van uw bedrijfswagen.

Om er voor te zorgen dat u gewoon kunt blijven doorwerken, hebben we een haal- en brengservice en is service op uw werklocatie ook mogelijk.

 

 

 

 

Service op uw werklocatie
Wij komen naar ú toe, op de locatie die u het beste uitkomt.
Openingstijden   Flexibele openingstijden, 24/7 bereikbaar.
Showroom Alle bedrijfswagenmodellen worden getoond en demo's zijn aanwezig.  
Vervangend vervoer
 
Ruime voorraad vervangend vervoer, en in overleg altijd passend vervangend vervoer mogelijk.
Haal- en brengservice  Wij halen u of uw bedrijfswagen op en brengen u of uw bedrijfswagen natuurlijk ook weer terug.
Onderhoud Alle modellen (incl. zware Crafters). 
Maatwerk Veel mogelijkheden voor opbouw, inbouw en ombouw. 
Deskundig personeel 
Team van specialisten en vakmensen
Onderdelen Uitgebreide voorraad aanwezig en vrijwel alle onderdelen binnen 24 uur te leveren. 
afstellen van assistentiesystemen Kennis en apparatuur voor afstellen van assistentiesystemen zoals front assist, rear view camera, park assist en side assist van zelfs de grootste Crafters.
Uitlijnen Equipment voor 3D uitlijnen van alle bedrijfswagens.Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.