We werken ook buiten reguliere werktijden.

We staan altijd voor u klaar. En dan bedoelen we niet “altijd”, maar altijd.
Ook ‘s avonds en op zaterdag.

We staan altijd voor u klaar. Al onze Volkswagen bedrijfswagencentra zijn geopend op reguliere tijden. Maar ook na uw werktijd kunt u, zonder daarvoor meer te betalen, bij ons terecht. Minimaal één avond per week en ook op zaterdag is een bedrijfswagencentrum bij u in de buurt geopend voor gepland onderhoud en onverwachte reparaties.

48
Werkplaatsen zijn deze week ‘s avonds geopend
Vind een werkplaats bij u in de buurt

Bij pech direct weer op weg.

Binnen een uur zijn we bij u, en binnen twee uur bent u weer op weg.

Mocht u met pech staan in Nederland, dan bent u zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij u, en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw bedrijfswagen. Is uw bedrijfswagen niet snel te repareren? Dan kunt u rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als uw bedrijfswagen in onderhoud is bij een Volkswagen bedrijfswagendealer.

3 Servicemonteurs onderweg op dit moment
Wat te doen bij pech?

2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

En met “garantie” bedoelen we 100% garantie.

Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwachts wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

Dagen geleden hebben we Broer Stucadoor zijn accu vervangen.
Hij werkt nog steeds naar behoren.
Geleden hebben we Facility Express zijn uitlaat gerepareerd.
Hij werkt nog steeds naar behoren.
Geleden hebben we Vishandel De Afslag zijn luchtfilter vervangen.
Hij werkt nog steeds naar behoren.
Vind een dealer Maak een werkplaatsafspraak

Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.

Want 4 uur is 4 uur, niet “4 uur”.

Wij laten u niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. Door onze dag- en nachtbevoorrading zijn benodigde onderdelen vrijwel altijd direct beschikbaar, zodat we u snel kunnen helpen. En mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we u direct. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer.

Tijd tot de reparatie klaar is
Maak een werkplaatsafspraak Vind een dealer

Kleine reparaties direct klaar.

Ook zonder afspraak kunt u direct bij ons terecht.

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat u snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Dat is handig ën snel.

=
Uw olie bijvullen duurt 1 kopje koffie
=
Uw band vervangen duurt 2 kopjes koffie
=
Uw spiegel vervangen duurt 3 kopjes koffie
Lees meer Vind een dealer

We halen en brengen u of uw bedrijfswagen graag.

Zo kunt u gewoon aan het werk, terwijl wij dat ook doen.

Heeft u geen tijd om uw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die ú past. Wij halen uw auto graag bij u op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Wilt u hem liever zelf brengen? Dat kan natuurlijk ook. Wij brengen u of uw medewerker graag kosteloos even weg en halen u weer op als uw bedrijfswagen klaar is. Of krijgt u liever vervangend vervoer mee? Ook dát is mogelijk, zodat u niet stil hoeft te staan.

51

Vakmannen opgehaald vandaag

22

Bedrijfswagens vandaag opgehaald

103

Vakmannen weggebracht vandaag

64

Bedrijfswagens vandaag weggebracht
Haal en breng service Maak een werkplaatsafspraak

Alles onder één dak:
onderhoud, schade, maatwerk, banden en glas.

U hoeft dus nooit naar een “specialist”, want de specialist dat zijn wij.

Een sterretje in uw voorruit, een deuk in uw deur of een set winterbanden? Geen zorgen, we hebben alles voor uw Volkswagen bedrijfswagen in huis. Zo bent u in één keer klaar voor al uw onderhoud, reparaties en onderdelen. Maar ook voor maatwerk, zoals bestickering, laadruimte-inrichting, beveiliging en nog veel meer.

Onderhoud
Banden
Maatwerk
Schade
Glas
Vind een dealer

Voordelig door slim onderhoud.

Goed onderhoud hoeft niet duur te zijn.

We denken met u mee om de kosten laag te houden. Elke cent minder per kilometer is er één verdiend. Daarom kijken we altijd samen wat voor ú het voordeligst is: nu onderhoud laten doen of nog even doorrijden, repareren of gelijk vervangen. Daarnaast bieden we met Economy Service voordelig onderhoud voor bedrijfswagens die al wat langer meegaan.

Accu
nu vervangen
Koppeling
in goede staat
Remschijven
vervangen over 10.000 km
Economy Service Maak een werkplaatsafspraak

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW en BPM. Naar wens kunt u de prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken tonen (en excl. BPM).