Volkswagen Bedrijfswagen Reparatie.

Altijd de beste onderdelen én kennis in huis.

Scroll direct naar

Uw bedrijfswagen in de beste handen 

Uw bedrijfswagen verdiend altijd een gepaste aanpak en onderdelen die het beste bij uw auto passen. De gespecialiseerde Volkswagen Bedrijfswagens monteur werkt daarom bij reparaties uitsluitend met onderdelen die speciaal voor uw bedrijfswagen zijn ontwikkeld. Daarbij hebt u keuze uit 3 verschillende typen onderdelen. Welke u kiest is onder meer afhankelijk van de leeftijd van uw Volkswagen bedrijfswagen. U krijgt echter altijd 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden van uw Volkswagen bedrijfswagen reparatie. 

Volkswagen Originele Onderdelen® 

Dit zijn onderdelen van de allerhoogste kwaliteit, met een optimale pasvorm en een lange levensduur. Deze onderdelen worden ook toegepast in de serieproductie van nieuwe Volkswagen bedrijfswagens en zijn bij uitstek geschikt voor jonge bedrijfswagens. Indien u geen enkele concessie wilt doen, zijn dit voor uw bedrijfswagens de juiste onderdelen. 

Ruildelen 

De zogenaamde Ruildelen zijn gereviseerde Volkswagen Originele Onderdelen® die wat betreft kwaliteitsniveau overeenkomen met de delen die in de productie van nieuwe auto´s worden gebruikt - nagenoeg nieuw. Doordat een deel van de materialen en benutte energie hergebruikt wordt, zijn deze delen echter voordeliger dan 100% nieuwe delen. Bovendien is het hergebruik van de materialen vriendelijk voor het milieu.  

Economy Onderdelen

Dit zijn 100% Volkswagen onderdelen, maar dan speciaal voor bedrijfswagens die al wat langer meegaan. Op veiligheid en kwaliteit is niet bezuinigd, maar vaak zijn deze voordeliger dan Volkswagen Originele Onderdelen® doordat de delen voor meerdere modellen toepasbaar zijn.

Kleine reparaties direct klaar.

Ook op locatie.

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat u snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar ú toe, op de locatie die u het beste uitkomt. Dan kunt u doorwerken.

De volgende reparaties duren minder dan een uur:

  • Accu vervangen 
  • Multiriem vervangen
  • Ruitenwissers vervangen
  • Lampjes vervangen
  • Band reparatie 
  • Band vervangen 
  • Spiegelglas vervangen
  • Gloeibougie vervangen
  • Ruit reparatie
  • Vloeistoffen bijvullen

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.