De Transporter Kombi

Vanaf € 22.600*

Mensenwerk.

Samen onderweg naar het werk betekent de verantwoordelijkheid van comfortabel en veilig vervoer in de bedrijfswagen. De Volkswagen Transporter Kombi biedt veiligheid en comfort aan alle inzittenden. Maar de Transporter gaat verder; zitplaatsen en bagageruimte kunnen gemakkelijk flexibel worden ingericht. Op deze manier kunt u in een handomdraai extra materieel meenemen op het moment dat niet alle zitplaatsen nodig zijn. De grote schuifdeur zorgt voor makkelijk in- en uitstappen. Bekijk zelf de slimme flexibele oplossingen die de Transporter u biedt.

Prijzen per 1 januari 2017

Volop combinaties mogelijk.

Het variabele interieurconcept van de Transporter Kombi biedt u de mogelijkheid om volop te variëren met de zitopstelling. In de meest ruime zitopstelling is er plaats voor 4 personen. Indien u kiest voor een 2-zits bijrijdersbank kunt u maximaal 9 personen vervoeren. Bekijk hieronder de vele mogelijkheden.


Wielbasis

Aantal zitplaatsen

Aantal zitplaatsen

U rijdt nu onbezorgd een Volkswagen Transporter vanaf € 77 per week met CarePort Financial Lease incl. Reparatie & Onderhoud. Financial Lease is een fiscaal aantrekkelijke financiering voor de vakman die helderheid en zekerheid wil.

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld af te schrijven voor de Solar koelwagen. Bovendien wordt op de Solar koelwagen een milieu-investeringsaftrek (MIA) van maar liefst 36% toegekend!

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.