De Crafter Pick-up Enkele cabine

Vanaf € 23.430*

Klaar voor het zware werk.

Als u bergen werk moet verzetten, staat de Volkswagen Crafter Pick-up Enkele cabine voor u klaar. Door de vele opties voor wat betreft de wielbasis en de laadvloer, kiest u eenvoudig precies de Crafter Pick-up die ideaal is voor uw werkzaamheden. En ook uw mensen neemt u comfortabel mee in dezelfde rit. Wilt u capaciteit voor meer dan drie passagiers, dan is de Crafter Pick-up Dubbele cabine de beste optie.

Volkswagen Bedrijfswagens biedt diverse mogelijkheden om uw Crafter te leasen of te verzekeren. Zo kunt u kiezen uit Financial Lease, Operational Lease of voor meer rust en vrijheid met de Flexible Lease. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden tot verzekering die aansluiten bij uw wensen en werkzaamheden.

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld af te schrijven voor de Solar koelwagen. Bovendien wordt op de Solar koelwagen een milieu-investeringsaftrek (MIA) van maar liefst 36% toegekend!

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.