De Crafter Dubbele cabine

Vanaf € 27.390*

Veilig. Comfortabel. Functioneel.

Riante zitplaatsen voor maar liefst zeven personen en toch opvallend veel laadruimte. De Crafter met dubbele cabine is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende ondernemer. Zo kunnen u en uw medewerkers veilig en comfortabel op weg naar het werk.

Lat-om-lat betimmering.

Alles vast en zeker. 

Bescherm de laadruimte van uw Crafter optimaal met lat-om-lat betimmering. U beschermt niet alleen uw vracht en uw bedrijfswagen maar met deze lat-om-lat betimmering creëert u bovendien een aantal handige bevestigingspunten in uw laadruimte.

Houten laadvloer. 

Rubberen vloer passagiersruimte.

De laadruimte in uw Crafter Dubbele Cabine is standaard voorzien van een houten vloer en een rubberen vloermat in passagiersruimte.

Zijbekleding laadruimte.

Alles van onder tot boven beschermd.

Voor de laadruimte van de Crafter is stevige zijbekleding leverbaar die tot aan het dakframe reikt. Samen met de hoge scheidingswand zonder ruit kunt u heel effectief, veilig en flexibel uw laadruimte beladen.

Scheidingswand. 

Met of zonder (schuif)ruit.

De scheidingswand achter de voorstoelen is leverbaar met of zonder ruit. Een scheidingswand met een ruit levert extra zicht op en zodoende extra veiligheid. Het is tevens mogelijk om een schuifruit te bestellen zodat u vanuit de bestuurderscabine ook nog toegang hebt tot de laadruimte.

Volkswagen Bedrijfswagens biedt diverse mogelijkheden om uw Crafter te leasen of te verzekeren. Zo kunt u kiezen uit Financial Lease, Operational Lease of voor meer rust en vrijheid met de Flexible Lease. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden tot verzekering die aansluiten bij uw wensen en werkzaamheden.

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld af te schrijven voor de Solar koelwagen. Bovendien wordt op de Solar koelwagen een milieu-investeringsaftrek (MIA) van maar liefst 36% toegekend!

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.