Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy Gesloten Bestelwagen en de Caddy Maxi Gesloten Bestelwagen zijn er twee auto's die vrijwel iedere uitdaging samen met u aankunnen. Ze zijn functioneler, flexibeler en veelzijdiger dan ooit. Deze wendbare en compacte bestelwagens bieden alles wat u nodig heeft om professioneel aan te komen bij uw klanten.


​Een Caddy voor elke branche.

Naast dat de Caddy standaard al heel compleet is uitgerust, is deze ook geschikt om naar wens om te bouwen. Van een handig opbergsysteem voor uw gereedschap tot een volledige ombouw naar koelwagen. 

​Het nieuwe design.

In welke sector u ook actief bent: de Caddy straalt degelijkheid, kwaliteit en vertrouwen uit. Gekenmerkt door exacte, dynamische lijnen; een nieuwe voorzijde en een nieuw ontworpen achterzijde. Bijzondere blikvangers: de nieuwe chromen sierstrip op de grille, de nieuwe ontworpen achterlichten, de nieuwe volledig metalen achterklep en de markante koplampen. Deze zijn tegen meer-prijs ook verkrijgbaar met Bi-Xenon inclusief getinte achterlichtunits. 

Het nieuwe interieur. Hoogwaardige afwerking en meer opbergruimte. 

Het interieur van de Caddy is grondig verbeterd met een nieuwe en hoogwaardige afwerking. Ergonomische stoelen, een verbeterde interieurakoestiek en een breed aanbod aan radio- en infotainmentsystemen geven het interieur een geheel nieuw niveau. De Caddy is voorzien van een opbergsysteem dat bestaat uit meerdere opbergvakken en -vlakken van uiteenlopende grootte. Zo zit er boven de bestuurder en de bijrijder een opbergvak over de gehele breedte van de auto. Deze is onzichtbaar van buitenaf en biedt voldoende ruimte voor werkhandschoenen, een lunch- box of een laptop. In de portiervakken passen 1 liter flessen en in de middenconsole zitten vier bekerhouders. Zo kan alles altijd netjes worden opgeborgen.

Connectiviteit. 

Via de USB-poort kunnen externe media (zoals MP3-speler) aangesloten worden. Bovendien maakt de Bluetooth-functie voor mobiele telefoons handsfree bellen mogelijk. 

Radio en Navigatie. 

Behalve de "Composition Audio", "Composition Colour" en "Composition Media" radiosystemen is ook het "Discover Media" navigatiesysteem beschikbaar, waarvoor toekomstige navigatie-updates gratis zijn. 

Car-Net.

Car-Net, de mobiele online diensten van Volkswagen die ervoor zorgen dat u onderweg verbonden bent. Guide & Inform bevat toepassingen die u tijdens de reis beter informeren door altijd de meest actuele informatie naar uw bedrijfswagen te sturen. App-Connect zorgt ervoor dat u tijdens het rijden gebruik kunt maken van geselecteerde apps op uw smartphone. 


Motoren die voldoen aan de Euro 6 emissienorm.

In de Caddy wordt de nieuwste generatie zuinige Volkswagen motoren leverbaar die voldoet aan de Euro 6 emissienorm. Elk van deze innovatieve motoren is voorzien van een BlueMotion Technology-pakket bestaande uit een start/stopsysteem inclusief remenergie-terugwinning en banden met lage rolweerstand. Benieuwd naar de verbruikscijfers van de Caddy? Bekijk dan nu de technische gegevens. 

6 traps DSG automaat. 

DSG staat voor Direct Shift Gear, een systeem dat in een fractie van een seconde, automatisch van de ene naar de andere versnelling schakelt zonder dat de aandrijvende kracht wordt onderbroken. 

4MOTION de sterkste onder de 4x4 motoren. 

De Caddy met 4Motion vierwielaandrijving heeft suprieure grip, sporing en bochtenstabiliteit. De Caddy heeft het grootste laadvermogen en de sterkste motoren in het 4x4-segment. 

Minder brandstofverbruik door innovaties. 

Volkswagen Bedrijfswagens met standaard* BlueMotion Technology op Euro 6 motoren volgens de 'Think Blue' filosofie: zo duurzaam mogelijke auto's maken, die tijdens hun gehele levensduur - van materiaalproductie tot recycling - zoveel mogelijk het milieu ontzien. Dit doel bereiken we onder andere met op maat gemaakte BlueMotion Technology pakketten waardoor het brandstofverbruik duidelijk verminderd en ook de CO2-emissie verhoudingsgewijs wordt beperkt.

Milieuvriendelijk en voordelig op aardgas rijden. 

Wie blijvend wil besparen, kiest voor de Caddy TGI EcoFuel. Deze loopt zowel op aardgas als benzine, is uiterst efficiënt en start in de zuinige aardgas-modus. Naast aardgas is deze motor ook geschikt voor groengas (van biologische herkomst). Als de aardgastank leegraakt, dan schakelt het motormanagement tijdens het rijden automatisch over naar de benzinetank. De actieradius van de Caddy TGI EcoFuel is 610 km* op H-gas. Het gemiddelde verbruik komt uit op 4,1 kg* aardgas/100 km. Dit komt overeen met een CO2-uitstoot van 112 g/km*. De verbruik- en CO2-waarden voor de grotere Maxi-uitvoeringen liggen fractioneel hoger. Zo levert u met de Caddy TGI EcoFuel een bijdrage aan het behoud van het milieu.

Assistentie- en veiligheidssystemen op de Volkswagen Caddy.

Om altijd veilig en ontspannen op uw bestemming aan te komen, is de Caddy voorzien van talrijke veiligheidssystemen die in kritische situaties kunnen ingrijpen. Nieuw is de standaard aanwezige Multi Collision Brake. Die remt het voertuig na een ongeluk automatisch met 10 km/uur af om eventuele volgende botsingen te voorkomen. Daarmee stelt de Caddy op het gebied van veiligheid een nieuwe norm in deze klasse. 


De nieuwe achterklep, achterdeuren en brede schuifdeur. 

De deuren van een bestelwagen worden intensief gebruikt. Daarom heeft de Caddy scharnieren en grepen die zware belasting aankunnen. Maar ook de lage tilhoogte en het grote aantal verschillende portieren spreken voor zich. De Caddy kan helemaal afgestemd worden op uw behoefte. Zo kunt u kiezen voor 1 of 2 schuifdeuren, een achterklep met of zonder raam of een Caddy met achterdeuren. De achterklep heeft standaard één Soft touch sluitsysteem en wordt heel makkelijk met één druk op de knop geopend.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW en BPM. Naar wens kunt u de prijzen incl. BTW en BPM tonen.