Volkswagen Bedrijfswagens

Dé vervoerspartner met oog voor uw passagier en uw business.

Als taxichauffeur of contractvervoerder staat u voor de uitdaging om uzelf te onderscheiden van de concurrentie. Hoe? Door uw passagiers centraal te stellen en hen te verzekeren van een onbezorgde reis. Uw auto of bus speelt hierin een sleutelrol; als betrouwbaar transportmiddel maar ook als prettige omgeving waarin passagier(s) én chauffeur op hun gemak zijn. Volkswagen Bedrijfswagens voegt daar zuinige motoren en aantrekkelijke financieringstarieven aan toe, zodat u van elke kilometer wijzer wordt. Als dé mobiliteitspartner in personenvervoer zet u met Volkswagen Bedrijfswagens uw passagier - tot wel 18 tegelijk - op nummer één.

Vervoersoplossingen voor úw branche

Caddy Maxi Rolstoelauto.

Samen op pad in één auto. Biedt ruimte aan 4 passagiers en 1 rolstoel passagier.

Caddy Maxi.

De taxi voor 5 passagiers.

Crafter Kombi.

Samenspel van ruimte en comfort. Vervoert 9 personen in zitopstelling van uw keuze.

Crafter passagier- en rolstoelvervoer.

De gecombineerde passagier- en rolstoelbus. 

Transporter Kombi.

De iconische Transporter. Ruimte, comfort en kwaliteit voor passagiers én chauffeur.

Multivan.

Het ultieme VIP-gevoel voor uw klant. Tot 8 passagiers.

Accessoires voor úw branche

Ons ruime aanbod accessoires geeft de persoonlijke touch die u zoekt qua interieur of exterieur meer dan waar. Of u nu op zoek bent naar nóg slimmere opbergruimtes, extra comfort, aanvullende bescherming of multi-media-oplossingen; uw Volkswagen bedrijfswagen wordt tot in de kleinste details afgestemd op uw wensen en werkwijze. Bekijk hier alle accessoires.

Side- en rearbars

Niet alleen geven side- en rearbars uw auto een luxe uitstraling, zij bieden uw auto ook extra bescherming. Daarnaast zijn zij ook te gebruiken als handige montagepunten wanneer u goederen moet vervoeren.

Car Electronics

Om het comfort- en veiligheidsniveau van uw bedrijfswagen verder te verhogen, kunt u de standaarduitrusting verrijken met onder andere moderne radio- en navigatiesystemen, het gemak van handsfree bellen en een achteruitrijcamera.

Voertuigvolgsysteem

Door het klasse 3 alarm van uw bedrijfswagen te koppelen aan een voertuigvolgsysteem, vergroot u de kans op opsporing na diefstal. Deze combinatie voldoet met een geldig diefstalopvolging abonnement aan de SCM/VbV alarmklasse 5, wat u een interessante korting kan opleveren op de premie van uw bedrijfswagenverzekering.
1/1

Waarom uw branchegenoten Volkswagen rijden

Brookhuis Taxivervoer

Persoonlijk contact met de dealer staat voor mij voorop.

Benieuwd naar uw vervoersoplossing?

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.