Intro tekst

... bouwen we samen de slimste bus.

Als ondernemer wilt u een betrouwbare bedrijfswagen die is afgestemd op uw praktijk.

Eén met bijvoorbeeld laadruimtebescherming om beschadigingen tijdens het rijden te voorkomen. Of één met inbouw om al uw gereedschap gemakkelijk op te bergen en snel & veilig terug te vinden. Of één met trekhaak, imperiaal, side- en rearbars, BullLock trekhaakslot of BearLock versnellingsslot. Wat uw werk ook met zich mee brengt, de Volkswagen Bedrijfswagens experts staan voor u klaar om samen uw slimste bus te bouwen. 

Volkswagen Bedrijfswagens op de BouwBeurs 2017

Bekijk de film.

De Nederlandse première van de Crafter was op de BouwBeurs 2017. Gemist? Bekijk hier de film van RTL Transportwereld.

Rug

Uw rug tijdens lange autoritten.

1

De juiste zithouding is belangrijk.

Stel uw hoofdsteun goed af. Deze is goed afgesteld als uw hoofd en de steun dezelfde hoogte hebben.

Uw rug hoort niet bol te staan terwijl u zit. Ga zo rechtop mogelijk zitten en druk uw onderrug naar achteren.

Zorg er voor dat u gemakkelijk met uw voeten bij de pedalen kunt.

Houd uw stuur vast met één hand linksboven en één hand rechtsboven en zorg dat uw schouders ontspannen zijn.

2

Gebruik een lendekussen.

Leg een lendekussen in uw wagen om uw onderrug te ontlasten bij lange autoritten. Dit kussen geeft extra steun op de plekken waarop uw rug dat nodig kan hebben. De comfortstoelen van Volkswagen Bedrijfswagens bevatten verstelbare lendensteunen.

3

Houd de deur vast bij het in- en uitstappen.

Als u een lage instap heeft, houd dan de deur met een hand vast tijdens het instappen voor extra steun. Zet bij het uitstappen uw benen tegelijkertijd buiten de auto en sta dan op. Als u structureel rugklachten heeft let dan bij uw volgende bedrijfswagen goed op de instaphoogte.

Mobiliteit-oplossingen voor bouwnijverheid

Onbeperkte ombouwmogelijkheden voor u als bouwondernemer. 

Op basis van uw werkzaamheden en mobiliteitswensen denken de Volkswagen bedrijfswagens experts graag met u mee over de beste ombouwoplossing. Van bestelbus tot hoogwerker en van pick-up tot glaswagen.


Crafter Kipper.

 • U kunt tot zeven personen vervoeren met de dubbele cabine.
 • Standaard met palenjuk.

Transporter ERGO Kipper.

 • De enige ARBO gecertificeerde kipper.
 • Voorzien van het CE-keurmerk en veilig in gebruik.
 • Leverbaar met dubbele cabine waardoor u tot vijf personen kan vervoeren. 

Crafter hoogwerker.

 • Extra sterk chassis voor ruime opbouwmogelijkheden en zware ladingen.
 • Snel en makkelijk afstempelbaar.
 • Maximale reikwijdte tot 22 meter.

Crafter glaswagen.

 • Extra sterk chassis voor zware ladingen.
 • Door de lichtgewicht opbouw blijft een hoog laadvermogen beschikbaar.
 • Ruime optiemogelijkheden.

Accessoires voor úw bouwsector

Maak van uw Volkswagen bedrijfswagen uw slimste bus. Bent u op zoek naar opbergmogelijkheden, extra comfort of aanvullende bescherming? Met de accessoires van Volkswagen Bedrijfswagens stelt u uw voertuig samen geheel naar eigen wens. Bekijk hier alle accessoires.

Trekhaak

Maakt u voor het vervoer van extra materiaal gebruik van een aanhanger? Laat dan een perfect op uw bedrijfswagen afgestemde vaste of afneembare trekhaak monteren, inclusief 7- of 13-polige kabelset

Dubbele Cabine

Als door veranderde omstandigheden een dubbele cabine beter bij uw bedrijfsvoering past, kunt u deze probleemloos achteraf laten inbouwen. Bij deze flexibele oplossing bepaalt u zelf het afwerkings- en uitrustingsniveau.

Laadruimtebescherming

Om transportschade aan zowel uw bedrijfswagen als de lading te voorkomen, kiest u voor laadruimtebescherming. Voor elk type en model is een perfect passende oplossing beschikbaar.

Inrichting

Als u dagelijks met gereedschap en onderdelen onderweg bent, kunt u niet zonder een slim ingerichte bus. Met het veelzijdige Aluca systeem richt u de laadruimte van uw bedrijfswagen precies in zoals u dat wilt. Dankzij de soepel lopende laden (met veiligheidsstop) heeft u altijd alles snel en overzichtelijk binnen handbereik.

Onderladen

U heeft een beperkte bergruimte in uw bedrijfswagen. En die wilt u natuurlijk zo efficient mogelijk benutten. Met het onderladen systeem van Aluca heeft u veel bergruimte in uw bedrijfswagen en houdt u toch een vrije laadvloer. 

Side- en rearbars

Niet alleen geven side- en rearbars uw auto een luxe uitstraling, zij bieden uw auto ook extra bescherming. Daarnaast zijn zij ook te gebruiken als handige montagepunten wanneer u goederen moet vervoeren.

Imperiaal

Met een imperiaal creëert u extra laadruimte op het dak van uw bedrijfswagen. Dit is met name ideaal als u veel met lengtegoed werkt. Uit de verschillende uitvoeringen en materialen stelt u de imperiaal samen die het beste bij uw vervoersbehoefte past.

Laadruimte diefstalpreventie

Op een opengebroken bedrijfswagen zit u niet te wachten. U kunt dit voorkomen met bijvoorbeeld het Bull Lock trekhaakslot, dat het onmogelijk maakt om de achterklep of -deuren te openen. Ook kunt u het alarmsysteem van uw bedrijfswagen laten uitbreiden met een extra sensor in de laadruimte.
1/1

Waarom uw branchegenoten Volkswagen rijden

Benieuwd waarom andere bouwondernemers voor Volkswagen Bedrijfswagens hebben gekozen? Bekijk dan de onderstaande video’s.

Rob Leenders Schilderwerken

Combineert werk- met privégebruik.

Timmerbedrijf Ledderhof Onderhoud

Mijn bus is mijn visitekaartje.

Hier wordt gewerkt

Hier wordt gewerkt.

Maar soms ook gestolen.

Zorg voor een bouwhek dat kan worden afgesloten

Moeten er waardevolle spullen in uw bedrijfswagen achterblijven? Bedek ze dan met een deken of zeil.

Zet een zwaar voertuig voor het hek zodat niemand zo de werkplaats kan oprijden

Diefstalpreventie op de bouwplaats.

Niet elke werkplek is even goed beveiligd. Vaak is er geen camerasysteem of permanente bewaking aanwezig, met als gevolg dat u het risico loopt dat uw spullen worden gestolen. Met bovenstaande simpele tips en accessoires zoals een BullLock trekhaakslot en een BearLock versnellingsslot zorgt u ervoor dat het risico op diefstal verkleint.

Bronnen

Bronnen voor de tips op deze pagina:

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.